RECEPT ZA USPEŠNU AKCIJU ISPOD POKRIVAČA: Ove tri stvari su muškarcu najvažnije u krevetu!

Autor: Republika

Lifestyle

31.08.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako žene vrlo često misle da su muške fantazije uglavnom perverzne, većina zapravo u krevetu želi da im ispunite ove tri jednostavne stvari.

Foto: pixabay.com

Za vrelu akciju u krevetu najbitnije je da se opustite

Zato ih ne osuđujte, već otkrijte šta to jači pol najviše voli kada je reč o akciji ispod pokrivača.

1. Odnos sa uključenim svetlom

Mrak je odličan saveznik sa sakrivanje nedostataka, ali muškarci ipak više vole kada vode ljubav u prostoriji u kojoj nije ugašeno svetlo u potpunosti. Opustite se, oni ne vide male nesavršenosti na telu, celulit ili malo viška na stomaku.

Oni vide prelepo žensko telo sa svim manama i vrlinama, i baš u tome uživaju. I ne samo da žele da uživaju u tom pogledu, već vole da vas gledaju u oči, a poseban užitak im je da posmatraju vaš izraz lica tokom seksa. Napravite izuzetak, ostavite prigušeno svetlo i uživajte u ljubavi bez razmišljanja o svojim manama.

Foto: pixabay.com

Pokažite da li uživate,ilustracija

2. Pokažite da uživate Ili ne uživate

Žene su sklone malim lažima kako ne bi povredile partnere. Međutim, muškarci su priznali da ne žele takve povratne informacije! Ukoliko vam nešto ne prija, oni žele to da znaju kako bi ispravili, poboljšali svoju tehniku. Ako vam ne prija nešto što je uradio tokom seksa, recite mu otvoreno, piše Cdm.me.

Budite iskreni, pokažite mu kako i šta da radi. Ne samo da će to ceniti, već će ga i obradovati činjenica da se trudite oko vašeg odnosa, a sigurno ćete i vi više uživati.

3. Orgazam im nije najvažniji

Priznajte, i vi ste toliko puta pomislile da je muškarcu najbitnije da dostigne vrhunac tokom seksa! Međutim, oni kažu da su im dve stvari važnije: uživanje u ženskom telu, oblinama, lepoti i pružanje zadovoljstva svojoj dami! Treće mesto zauzela je predigra, a tek nakon nje orgazam, prenosi Prva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading