STIŽE LJUBAV: 7 signala da ćete USKORO sresti SRODNU DUŠU

Autor:

Lifestyle

15.08.2021

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi veruju da za svakoga postoji srodna duša na ovoj planeti, a ovo su načini da prepoznate da je osoba koja je vaš idealan par blizu, odnoso da ćete je uskoro sresti.

Republika

Foto: Photo by Christiana Rivers on Unsplash

Ako obratite pažnju na znakove, odmah ćete prepoznati srodnu dušu

Možda ste obećali sami sebi, pošto vam je srce toliko puta bilo slomljeno, da više nikad nećete biti povređeni. Ili ste možda razvili već toliki strah od povređivanja da ni ne dajete nekome priliku da vam slomi srce.

Ipak, za svakoga postoji prava osoba na ovoj planeti. Istinska ljubav se pojavljuje onda kada je najmanje očekujete.

Postoji nekoliko znakova koje možete primetiti, pa ćete znati da je to vaša srodna duša čim tu osobu upoznate.

Kada je vaša srodna duša blizu, vaš duh oseti njenu energiju i daje signale, piše atma.hr.

Neki od ovih znakova su:

1. Imate romantične snove

Pre nego što se ova kosmička romantika razvije u vašoj stvarnosti, možda ćete to doživeti prvo u svojim snovima.

Nećete se setiti živih detalja sna, ali dobri osećaji koje će vam taj san preneti biće s vama tokom dana.

2. Osećate iznenadni nagon za poboljšanjem sebe

Ako osetite iznenadni nagon da morate da budete privlačni iznutra i spolja, to je jasan znak nadahnuća koji vam pruža blizina vaše srodne duše. Fokusirate se na lični razvoj jer smatrate da morate privući nekoga.

Pozitivna stvar je što ulažete svoju energiju u to. Kako se poboljšavate, vaša srodna duša radi isto to. Zapravo, na taj način se još više približavate.

3. Počinjete jasno da vidite svrhu u životu

Blizina vaše srodne duše čini da jasno vidite vašu životnu svrhu. Ono što je izgledalo kao prazno postojanje, iznenada dobija smisleni smer. Osećate se živi i uzbuđeni.

Kada činite ono što bi trebalo, osećate se celovito i zadovoljno. Te emocije su svetlo koje nadahnjuje prisutnost vaše srodne duše.

4. Vidite ljubav svuda oko sebe

Gde god da kremete, vidite ljubavnike kako se drže za ruke ili se maze, kao da ceo svet pripada njima samima. Postajete svesni ljubavnih tema na televiziji pa čak su i vesti na vašim društvenim mrežama ispunjene ljubavnom tematikom.

Kad odete u tržni centar, čujete ljubavne pjesme koje puštaju s radija. To bi vas moglo iritirati na početku, ali ljubav želi da vam se prikaže da biste mogli da  je prihvatite u svom životu.

5. Shvatate šta tačno želite od vašeg idealnog partnera

Već imate ideju vašeg budućeg odnosa. Znate sve pojedinosti o tome kako bi trebalo da izgleda vaš idealni partner, kako bi trebalo da govori, itd.

Jednom kad postignete tu jasnoću vezano za ono šta stvarno želite, esencija svih tih detalja usmjeriće vas u pravom smeru i vaša srodna duša će pronaći vas.

6. Otvarate se novim mogućnostima

Budući da osećate da ste spremni da dočekate novu ljubav u svom životu, otvarate se prilikama za susret s novim ljudima. Često dobijate pozive od porodice i prijatelja.

Susreti s ljudima i napuštanje zone udobnosti pružiće vam veće šanse da se upoznate sa svojom pravom ljubavi, jer retko se dogodi da vam ona samo tako pokuca na vaša vrata.

Kada imate želju da se otvorite novim mogućnostima, to verovatno vaša podsvest pokušava da vas oslobodi iz udobnog zatvora i pomaže vam da pronađete ljubav svog života.

7. Napokon uviđate lekcije koje vam je doneo vaš dosadašnji ljubavni život

Stvari postaju jasne i vi više ne vidite greške vaših prošlih odnosa kao nešto loše. Umesto toga, počinjete da ih gledate kao iskustva iz kojih možete izvući pouke.

Znate da više nećete raditi iste greške. Sada znate šta bi trebalo da radite ako se upustite u novi odnos s pravom osobom.

To je znak da ste izlečili slomljeno srce i da opet možete srećno da se zaljubite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading