POTVRDILO 2.000 DAMA: 20 muških poteza na koje žene UVEK padaju!

Autor:

Lifestyle

27.03.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna anketa sprovedena na 2000 ispitanica širom sveta otkrila je koji muški potezi i navike nepovratno osvajaju ženska srca.

RepublikaFoto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash
Foto: Ilustracija

Pronađite ih u nastavku i proverite ima li istine u rezultatima ankete.

1. Prema svima se odnosi s poštovanjem, bez obzira na to jesu li u pitanju ljudi koje poznaje ili slučajni prolaznici.

2. Pomaže u kućnim poslovima. Ne deli ih na muške ili ženske, nego će se bez problema prihvatiti pranja sudova, čišćenja prašine i slaganja osušenog veša.

3. Umesto slanja poruka radije zove. Ugodnije mu je slušati glas partnerke nego tipkati po ekranu.

4. Ne boji se pokazati nežnost u javnosti, čak ni kada je okružen velikim brojem ljudi.

5. Uvek otvara vrata i pridržava kaput. Čak će najveće feministkinje priznati da je to samo izraz pristojnosti i dobrog vaspitanja, a ne stereotipni gest koji ženu stavlja u podređen položaj.

6. Zaplesaće iako možda ne voli ili ne zna plesati. Neće odbiti sentiš na svadbi zajedničkih prijatelja iako baš i nije Džon Travolta na plesnom podijumu, ali važno mu je da usreći partnerku, piše Zadovoljna.hr.

7. Prirediće malo iznenađenje bez velikog povoda. Poruka na frižideru, omiljena čokolada na jastuku, masaža stopala nakon posla.

8. Zanimaju ga hobiji partnerke. Ne ignoriše njene interese, već želi znati više i učestvovati u njima.

9. Skuvaće joj večeru. Možda se ne razume u komplikovane kulinarske tehnike, ali ima volju prirediti nešto svojoj dragoj, pa makar to bilo najjednostavnije moguće jelo.

10. Drži se svojih obećanja. Njegova je reč zakon i nikada neće prekršiti dato obećanje.

11. Provodi vreme s njenim prijateljicama. 

12. Spremno sluša njene probleme. Nije odsutan kada mu partnerka želi poveriti neki problem, nego je sasluša i da joj savjet.

13. Ne srami se svojih emocija. Većina muškaraca ne želi se odreći svog mačo imidža, ali najveći frajeri znaju da pokazivanje ranjivosti neće oterati ženu, nego će u njoj stvoriti osećaj poverenja.

14. Spreman je na kompromis. Možda se ne slaže sa svim odlukama i potezima partnerke, ali shvata važnost kompromisa i u vezi i pokušaće pronaći rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

15. Podupire njene ciljeve. Ne ismeva ambicije i snove svoje partnerke, nego joj je najveća potpora.

16. Zna se brinuti sam o sebi. Nema ništa seksepilnije od muškarca koji se savršeno snalazi kada je sam kod kuće i može sve držati pod kontrolom.

17. Iskreno će vam priznati što mu smeta u vezi. Neće to zadržavati u sebi, nego će reagovati na vreme jer želi da budete srećni i zadovoljni.

18. Neće bespotrebno spominjati bivše devojke. Kada su prošle veze tema razgovora, onda će otvoreno razgovarati o tome, ali ne pada mu na pamet svako malo spominjati bivše devojke ili upoređivati sadašnju s njima.

19. Upoznaće partnerku sa svojim prijateljima. Važno mu je da ona postane deo njegovog društva.

20. U intimnim trenucima partnerki daje prednost. Pazi na njene želje i potrebe, a upravo je to jedno od najvažnijih pravila Kama sutre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading