Muškarci obratite pažnju na ponašanje svoje dame: AKO OVO RADI SPREMNA JE ZA TROJKU!

Autor: Republika

Lifestyle

26.03.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj muškaraca i žena se ne usuđuje da proba ono zamišlja i što ih uzbuđuje, poput trojke. Ova fantazija može da začini ljubavni život, ali može da donese i mnogo neprijatnosti, ukoliko partneri nisu spremni za to.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mnogo je bolje ka ispunjenju seksualnih snova ići malim koracima i osluškivati potrebe partnera. Ukoliko vaša žena već dugo mašta o trojci, ovo su znaci da je verovatno spremna da pređe na veliki korak.


Spremna je da otkrije svoje fantazije

Prvi korak ka mogućnosti seksa u troje je otvoren razgovor, koji će podrazumevati i eksplicitne detalje. Ispričajte jedno drugom svoje fantazije i otkrijte da li se vaši afiniteti poklopaju. Ukoliko nije spremna da priča o svojim “prljavim” detaljima, verovatno nije spremna za taj korak.

RepublikaFoto: pixabay.com

Voli da vas posmatra kako flertujete

Ukoliko ona ne može da podnese da vas gleda kako flertujete sa drugim ženama, zaboravite na “trojku”. Međutim, ako se oboje uzbudite gledajući jedno drugo kako flertujete sa drugim ljudima, to su dobri signali da će i tokom trojke stvari ići onako kako planirate.

Otvorena je za nove erotske avanture

Voli da ispobava nove seksi igračke, uživa u seksu na otvorenom ili ne odbacuje nove “začine” tako lako. Ovo je veoma bitna stavka pre nego što treća osoba uđe u krevet i važan pokazatelj da je spremna da proba nešto novo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Gleda filmove za odrasle

Ne vole sve žene porno filmove, ali ako vaša partnerka ponekad zajedno sa vama gleda ove sadržaje, postoje dobre šanse da je spremna na “trojku”.

Ne takmiči se sa drugim ženama

Videćete kako reaguje na druge žene i da li joj smetaju one koje dobro izgledaju. Ukoliko se vaša partnerka uplaši prisustva druge žene i počne da se oseća loše zbog toga što je smatra lepšom i privlačnijom, doći će do nepotrebnog takmičenja i tenzija tokom seksa, što će se loše odraziti na tok vaše omiljene fantazije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Poseduje seksualno samopouzdanje

Mnoge žene imaju problema sa seksualnim samopouzdanjem, pa svaka osuda ili kritika po pitanju seksa udaljiće vas od namere da imate trojku. Žene koje imaju samopouzdanja u krevetu vole svoje telo kada su nage, nemaju problem da pokažu osećanja i spremne su da eksperimentišu, što je super podloga za uvođenje trećeg partnera u seksualni život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading