Morate da menjate ove navike ako želite da vam seksualni život bude mnogo bolji!

Autor:

Lifestyle

26.01.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite da imate više seksa i da on bude bolji, odustanite od ovih navika koje mogu da ugroze vaš libido! Među njima su navike vezane za ishranu, ali i ponašanje, zapamtite ih i "iskorenite" iz svog života!

RepublikaFoto: pixabay.com

1. Jedete brzu hranu

Masna i slana hrana ugrožava cirkulaciju, samim time i sposobnost erekcije, ali i mogućnost žene da doživi orgazam.

2. Jedete mnogo testa ili slatkiša

Iz istog razloga, rafinirani ugljeni hidrati mogu negativno uticati na cirkulaciju.

3. Nervirate se

Mnogo stresa utiče na ceo organizam, a kada stalno lučimo hormone stresa to može ozbiljno uticati na raspoloženje i želju da vodimo ljubav. Morate da se opustite!

4. Ćutite

Ako niste navikli da glasno kažete šta volite ili ne volite, bilo da se stidite ili vas samo mrzi da ulazite u "polemiku", to može ugroziti uživanje u seksu.

5. Prigovarate sebi

Ako stalno nalazite sebi neke mane, kako mislite da uživate? Morate najpre voleti sebe, imati samopouzdanja, više istraživanja je pokazalo da ljudi uživaju u krevetu sa ljudima koji su samopouzdani!

6. Malo spavate

Ako ne spavate dovoljno, to će ozbiljno narušiti libido. Jedno istraživanje pokazalo je da naročito žene koje dovoljno spavaju imaju veću želju za seksom, i više uživaju u njemu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading