PET ZNAKOVA DA STE STVORENI JEDNO ZA DRUGO: Evo kako da prepoznate PRAVU LJUBAV!

Autor: Novosti, Republika

Lifestyle

09.12.2020

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava ljubav, iskrena osećanja, sigurnost i poverenje u voljenu osobu stvari su koje nas čine srećnima. Nekima je trebalo dugo da sve to pronađu, neki sve ovo imaju od najranijih dana, a neki su još u potrazi.

RepublikaFoto: Photo by freestocks.org on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ukoliko se nalazite na početku veze ili ste upoznali osobu koja vas je oborila s nogu pročitajte pet znakova koji otkrivaju da je reč o onom pravom.

1. Planovi i snovi

 

Trenutak u kom maštate o budućnosti s novim partnerom može otkriti puno. Ako vam ona uliva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. Ali ako je jasno možete zamisliti i pritom osećate neverovatno zadovoljstvo i nestrpljivo uzbuđenje reč je o najdubljoj ljubavi. Isto je i s planovima za godišnji odmor, putovanje ili čak običnu večeru sledećeg vikenda. Što su planovi bogatiji i čine vas srećnijima to je vaša ljubav jača.

 

2. Gestovi

 

Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima već u lepim gestovima koje govore puno više. Kada ste spremni svoje želje da stavite na drugo mesto, a sve kako bi slobodno vreme proveli s novim partnerom reč je o pravoj ljubavi. Isto važi i za slatke male ljubavne poruke koje tokom dana bez razmišljanja pošaljete partneru. Ako osećate potrebu za takvim spontanim činom znajte da ste zaljubljeni do ušiju.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

 3. Misli

 I dok na reči i dela možemo uticati, misli su nešto sasvim drugačije. Upravo su one najbolji pokazatelj jeste li pronašli ljubav svog života. Ako je vaš partner prva osoba na koju pomislite na početku ili zadnja na kraju dana ili čak ako ga se tokom dana bez ikakvoga razloga setite, znajte da je reč o onom pravom.

4. Sličnosti i različitosti

Zajednički ciljevi i pogledi na svet vrlo su važni za stabilnu ljubavnu vezu. To znači da osobe imaju zajedničke interese koji ih vode i koji će ih voditi kroz život. Ali i suprotnosti su itekako važne. Ako ste vi i vaš partner različitih karaktera koji zajedno stvaraju jednu savršenu osobu reč je o nečemu puno dubljem i moćnijem.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

5. Seks

Strast i žudnja koju osećamo prema partneru u samom početku veze neće trajati večno. Prava ljubav se ne krije u učestalosti odnosa i količini seksa već u snažnim emocijama i kvalitetu samog čina. Nežnost, poljupci i snažni osećaji koji vas teraju da tokom seksa izrazite najdublje misli bilo rečima ili dodirima znak su da je osoba s kojom vodite ljubav ona prava.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading