KAD MUŠKARAC STALNO SPOMINJE BIVŠU! Otkrite šta to govori o njemu i kuda ide vaša ljubav

Autor: Informer, Republika

Lifestyle

06.12.2020

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak za ljubavne odnose dr Pem Spur otkriva na šta treba obratiti pažnju u početku veze, posebno na to šta muškarac govori o bivšoj ženi ili devojci.

RepublikaFoto: pixabay.com

Iz njegovih reči moguće je otkriti da li vaša veza ide u dobrom smeru ili ne. To je način na koji možete bolje da ga upoznate i otkrijete o njemu stvari koje vam se baš neće svideti.

"Moja bivša nikad nije bila dobra u krevetu"

 

Ovakva izjava nije nikako dobar znak. On ne može da bude dobar ljubavnik, ako svoju bivšu devojku ili ženu nije mogao da motiviše makar na osrednje vođenje ljubavi.

To može da pokazuje i da je sebičan ljubavnik koji očekuje da mu sve bude učinjeno - samo uzima, a ništa ne daje. 

Top taktika: Otkrijte mu zavodljivim tonom glasa šta vas to jako uzbuđuje. Takođe, navedite ga da vam otkrije detalje o onome što bi on želeo, i uživajte u tome.

"Sve je to bila njena krivica"

 

Nije dobro ako vaš partner ne može da preuzme nikakvu odgovornost za raspad bivše veze. Nije velika tajna da nikada neko nije kriv 100 odsto za razlaz.

To što je rekao otkriva da verovatno nije dobar u preuzimanju odgovornosti niti u drugim odnosima. Upravo to će biti razlog što će sav teret pokretanja nečeg novog pasti na vaša leđa - a to je jako zamorno.

Top taktika: Od samog početka budite sigurni da je on obavio svoj deo posla. Biti direktan je najbolji način rešavanja tog problema.

RepublikaFoto: pixabay.com

"Birao sam stalno pogrešne devojke"

 

Momak koji tvrdi da su sve njegove bivše partnerke bile loš izbor verovatno će jednom razmišljati da ste i vi "sad savršen izbor" zapravo bili "loš izbor". Ovakav njegov stav može da znači da je perfekcionista. 

Top taktika: Ako vam se čini da je previše kritičan oko onoga što radite, izazovite ga. Na primer, ako prigovara koliko vremena provodite s prijateljima, recite mu da su postojali pre njega, a postojaće i nakon njega. 

"Ne mogu više nikome da verujem,  osećam se tako ranjivo"

To mu je zapravo izgovor da se ne poveže emocionalno s vama. Biće u stanju da traži bilo kakav znak zbog kojeg ne bi trebalo da vam veruje. Recimo, ako zakasnite 10 minuta, ne odgovorite mu odmah na poruku... Njegova nesigurnost će tada izmaći kontroli.

Top taktika: Čim počne da priča o svojim nesigurnostima i nepoverenju, zaustavite ga. Objasnite mu da ništa ne znači to što ste zakasnili ili niste odmah odgovorili na poruku, ne treba sve shvatati lično.

 
"Bivša je volela čudne stvari u krevetu"

 

Napomena: Ono što on vidi kao čudno, može biti zapravo nešto uobičajeno. Ljudi imaju vrlo različita očekivanja od onoga što se događa u spavaćoj sobi. 

Top taktika: Ne ustručavajte se da ga upoznate sa stvarima koje vam se sviđaju tokom intimnog odnosa, ali uradite to polako i senzualno, otkriva The Sun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading