Nedeljni ručak sa 50% popusta na CarGo Batleru iz Madere, W-sushija i Mama Sheltera

Autor: Republika

Vesti

06.12.2020

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija neverovatnih popusta na CarGo Batleru se nastavlja, a za današnji nedeljni ručak sa porodicom i prijateljima možete da naručite specijalitete domaće, japanske, mediteranske i internacionalne kuhinje sa čak 50 posto popusta iz restorana Madera, W-sushi i Mama Shelter.

RepublikaFoto: CarGo
Foto: Ilustracija

Poštujući nove epidemiološke mere, nova funkcionalnost CarGo aplikacije, CarGo Batler omogućila je svojim korisnicima da za svojom trpezom uživaju u tradicionalnom nedeljnom ručku. Istovremeno, na ovaj način Batler pomaže i ugostiteljima da lakše prebrode krizu izazvanu virusom.

RepublikaFoto: CarGo

Iz kultne Madere moći ćete da poručite neko od čuvenih jela sa roštilja, specijalitete kao što su juneći file, medaljone ili teleće kotlete sa vrganjima i crnim tartufima. Ukoliko ste ljubitelji mediteranskog ukusa, Mama Shelter će vas razmaziti maminom buratom, a tu su i domaći humus i hrskavi gambori, a pripremili su i mamine čarolije poput domaće paste sa crnim tartufima, mambo italijano lazanju ili pak biftek „Wellington“.

Foto: CarGo

W-sushi nudi posebno japansko kulinarsko iskustvo, od harumaki pačije ronice, pileće gjoze ili proleće rolnice, pa sve do različitih rolnica, među kojima su posebno ističu favoriti brojnih gostiju „rainbow“, „jocker“ i „bokijewa“. Za ljubitelje japanskog sušija tu su i brojne maki rolnice, sashimi i tataki od losoa, tune, bifteka, a porodicama će posebno interesantne biti kombinacije iz japanskog voka.

Foto: CarGo

„CarGo Batler je tu da svim svojim korisnicima obezbedi nedeljni ručak kao u restoranu,  ali sa neverovatnim popustima. Vreme je da se mame i tate opuste, da ne kuvaju već da sa svojom decom uživaju u specijalitetima neverovatnih ukusa iz udobnosti svoga doma”, rekao je Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo Technologies, koja je razvila ovu uslugu. 

On je dodao da svakodnevno raste broj restorana na CarGo Batleru i da danas čak 200 restorana nudi svoje specijalitete članovima Udruženja CarGo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading