SVAKO JUTRO NOVAK ĐOKOVIĆ PIJE OVAJ SOK NA PRAZAN STOMAK: Zbog toga ima TOLIKO energije - kao SUVO ZLATO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim vode sa limunom i limetom, pije i ovaj sok.

SVAKO JUTRO NOVAK ĐOKOVIĆ PIJE OVAJ SOK NA PRAZAN STOMAK: Zbog toga ima TOLIKO energije - kao SUVO ZLATO

Foto: Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Novak Đoković

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković, ne samo da je poznat po svojim sportskim dostignućima, već i po svojoj specifičnoj ishrani koja mu pomaže da održi vrhunsku formu čak i u 36. godini života. Ključni deo njegove jutarnje rutine jeste poseban napitak koji priprema svakog dana i koji deli sa svojom porodicom.

Jutarnja navika koja uključuje sok od celera - morate to probati!

Novak otkriva da svako jutro započinje ritualom koji uključuje toplu mineralnu vodu s limunom i limetom, ali i sok od celera. Prema njegovim rečima, sok od celera je pun minerala, soli i drugih korisnih sastojaka koji imaju pozitivan uticaj na organizam. Njegova porodica takođe uživa u ovom napitku, ali sa dodatkom soka od krastavca ili jabuke.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sok koji svako jutro pije Novak Đoković


Zdravstvene dobrobiti celera

Celer je poznat po svojim mnogostrukim zdravstvenim dobrobitima. Bogat je mineralima, vitaminima i drugim korisnim sastojcima, te povoljno deluje na bubrege, stomak, creva, mišiće, krvne sudove i imuni sistem, prenosi "Espreso".

Novak Đoković je svojom jutarnjom rutinom i ishranom još jednom pokazao da daje predanost održavanju zdravog načina života, te time inspiriše mnoge ljude širom sveta da vode računa o svom telu i ishrani. Podrška za ovakav pristup zdravom životu je svakako inspirativna za mnoge ljude koji teže boljem fizičkom i mentalnom blagostanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading