KAKO DA SPREMITE BELO MESO, A DA NE BUDE SUVO: Trik koji zna SVAKA iskusna domaćica, OVO je tajni sastojak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trik koji morate znati, ako želite da vam jelo bude ukusno.

KAKO DA SPREMITE BELO MESO, A DA NE BUDE SUVO: Trik koji zna SVAKA iskusna domaćica, OVO je tajni sastojak!

Foto: YouTube/Kuhinja za 10

Pileće belo meso je popularan izbor za pripremu obroka zbog svoje univerzalne primene i niskog sadržaja masti. Međutim, suvo belo meso niko ne želi da jede. Iskusne domaćice su pronašle rešenje za ovaj problem, koristeći jednostavne trikove koji će vam pomoći da vaše belo meso bude sočno i ukusno.

Pre nego što započnete sa pripremom, važno je da pileće belo meso bude potpuno odleđeno. Ovo će omogućiti ravnomernu pripremu i sprečiće suvoću mesa.


Kuvanje u proključaloj vodi

Jedan od trikova za postizanje savršenog ukusa pilećeg belog mesa je kuvanje u proključaloj vodi pre dodavanja ostalih sastojaka. Ovo će pomoći da se zadrže prirodni sokovi mesa i doprineće sočnosti jela.

Foto: YouTube/SOS Kitchen

Kako da belo meso bude sočno


Dodavanje limunovog soka

Jedan od ključnih sastojaka koji će učiniti da pileće belo meso bude sočno jeste limunov sok. Dodavanje kašičice limunovog soka u vodu tokom kuvanja mesa doprineće da meso ostane mekano i ukusno. Ovaj jednostavan trik osiguraće da vaše pileće belo meso bude ukusno čak i ako ste preskočili prethodne savete, piše "Krstarica".


Kombinacija ovih trikova rezultiraće ukusnim i sočnim pilećim belim mesom koje će zadovoljiti i najprobirljivije gurmane. Iskoristite ove jednostavne savete prilikom pripreme svakodnevnih obroka i uživajte u ukusnim jelima sa pilećim belim mesom. Kada sledeći put budete pripremali jelo, spremite ga na ovaj način i sigurno ćete biti oduševljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading