BRZA I JEFTINA VEČERA ZA CELU PORODICU: Potrebne su vam svega četiri namirnice, a zasitiće vas u trenu!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.08.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najjeftinija večera a prebogatog je ukusa.

BRZA I JEFTINA VEČERA ZA CELU PORODICU: Potrebne su vam svega četiri namirnice, a zasitiće vas u trenu!

Foto: YouTube/Printscreen

Ako žurite, a želite da pripremite nešto ukusno, zasitno i visokog kvaliteta, svakako isprobajte ovaj izvanredan recept.

Za pripremu su vam potrebna svega četiri ekonomična sastojka koje gotovo svako voli: jaja, krompir, sir i mladi luk. Napravite dva prefinjena lažna omleta koja ćete obogatiti sočnim sirom i uživajte u fantastičnom obroku koji će oduševiti sve vaše čula.

Republika

Foto: pixabay.com

Brza večera kojoj je glavni sastojak krompir.

 

Sastojci:

  • 500 g krompira
  • 3 jaja
  • 1 kašika skroba
  • 1 snop mladog luka
  • 200 g tvrdog sira

Priprema:

Oljuštite krompir i izrendajte ga, a potom ga sjedinite sa prethodno umućenim jajima. Dodajte seckani mladi luk, posolite i pobiberite po ukusu. Sve temeljno promešajte. U zagrejani tiganj sipajte malu količinu ulja, a zatim ravnomerno rasporedite polovinu smese sa krompirom. Možete tiganj i poklopiti, a kada krompir dobije zlatno-smeđu boju sa donje strane, pažljivo okrenite pomoću špatule. Neka se prži još 2-3 minuta pre nego što ga izvadite iz tiganja.

U isti tiganj sipajte još malo ulja i stavite preostalu polovinu smese sa krompirom. Pripremite ovu drugu "palačinku" na isti način kao i prethodnu. Kada okrenete "palačinku" od krompira na drugu stranu, pospite je rendanim sirom i preklopite prvom "palačinkom" od krompira koju ste izvadili na tanjir. Ostavite da se još nekoliko minuta krčka u tiganju pre nego što je poslužite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading