Na Mister D lojalnost se isplati

Autor: Promo

Lifestyle

19.01.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Servis za dostavu hrane Mister D, svojim jedinstvenim loyalty programom, nudi velike uštede svim korisnicima.

Na Mister D lojalnost se isplati

Foto: Mister D

Mister D loyalty program

Ova opcija na aplikaciji omogućava svakodnevno sakupljanje poena, uz koje svaka dostava košta manje, a redovnim naručivanjem donosi neverovatne benefite.

- Loyalty program je još jedan način da nagradimo naše najvernije korisnike. Glavni benefit loyalty-a je stalni popust na doplatu dostave koji ide od 10% do 50%, što je jedinstveno u odnosu na druge loyalty programe. Pored toga, korisnici redovnim naručivanjem sakupljaju poene i prelaze na nove korisničke nivoe. Svaki sledeći nivo nudi još veće benefite, u odnosu na prethodni, a samim tim i veću uštedu budžetu - rekao je direktor Mister D, Marko Stanković.

Mister D, uspešno sarađuje sa preko 1200 restorana najraznovrsnijih nacionalnih i internacionalnih kuhinja, u čak 9 gradova širom Srbije. Veliki broj zadovoljnih korisnika izdvaja ovo jedinstveno iskustvo zabave na aplikaciji za dostavu.

- Pored sakupljanja poena i prelazaka na sledeće nivoe članstva, u okviru loyalty programa, razvili smo i Mesečni izazov. Ukoliko korisnik naruči pet puta u toku meseca  u iznosu iznad 799 dinara, ostvaruje promo kod. Ova pogodnost se može ostvariti tri puta u toku meseca, što je još jedan vid zahvalnosti svim našim vernim korisnicima koji svakodnevno koriste aplikaciju. Svakodnevno se trudimo da korisnicima ponudimo veliki broj akcija i popusta do čak 50% u gradovima u kojima smo trenutno dostupni, a plan za budući period je širenje i na ostale gradove, kako bi što više ljudi moglo da uživa u našoj dostavi - dodao je Stanković.

Ukoliko još uvek niste korisnik, aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading