SVAKO JUTRO U KAFU UBACITE MALO OVOG ZAČINA I BEZ PROBLEMA ĆETE UĆI U FARMERKE IZ SREDNJE ŠKOLE!

Autor:

Lifestyle

09.08.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nutricionista Liza Ričards naglašava da je kafa u kombinaciji sa cimetom baš moćna.

Republika

Foto: facebook.com/Goran Vesić

 

Ona kaže da je ovaj začin za dobrobit zdravlja i dobre linije najbolje koristiti sa običnom, crnom kafom bez dodataka mleka i šećera jer tako unosimo nepotrebne kalorije. 

Ona je na ličnom primeru utvrdila koliko je kafa u kombinaciji sa cimetom moćna. Naime, svako jutro je u omiljeni napitak dodavala i jednu kašičicu ovog začina. Za mesec dana primetila je značajnu razliku u težini.

Uspela je da smrša 4 kilograma i da se otarasi sala koje je godinama imala na stomaku, piše Informer.

- Cimet podstiče termogenezu u telu i tako dovodi do topljenja masnih naslaga.To je proces zagrevanja tela i on može da dovede do toga da sagorevamo više kalorija. Osim toga, cimet je prirodna opcija za podsticanje termogeneze i svakako je bolji izbor od raznih suplemenata koji mogu da učine isto - objašnjava ona.

Napominje i da ovo nije čarobni napitak i da rezultati neće biti vidljivi bez korigovanja ishrane i uvođenja fizičke aktivnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading