SVI DETALJI PROSLAVE ROĐENJA SINA MIRKA ŠIJANA! Vatromet, trubači i pune oči suza zbog sećanja na Zorana Šijana (VIDEO)

Autor: Republika.rs

Zabava

10.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan proslavio je juče rođenje sina prvenca, a tim povodom organizovano je gala slavlje u njegovoj vili u Surčinu.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Mirko Šijan

 

Nakon što se rano ujutru porodila Bojana Rodić i porođaj protekao u najboljem redu, u domu ponosnog oca Mirka Šijana počelo je slavlje.

Iako su mislili da će se Bojana poroditi tek posle 20.avgusta, mališan je ipak odlučio da ranije dođe na svet, pa su se i ubrzali planovi za organizaciju proslave povodom njegovog rođenja.

Oko 19 časova gosti su počeli da stižu u vili Goce Božinovske u Surčinu gde živi sa sinom Mirkom i snajkom Bogdanom. Za dobru atmosferu najpre su bile zadužene pevačice Sanja Đorđević i Zlata Petrović koje su i višedecenijske prijateljice sa novopečenom bakom, te su i same izjavile da njenu decu gledaju kao da su njihova.

One su Mirku na uvo pevale hitove, a neizostavni su bili "Rodio se sin", "Vidovdan", "Veseli se srpski rode"..U jednom trenutku mikrofona se latila i Gocina ćerka iz prvog braka, pevačica Jelena Vučković koja je otpevala posebno emotivnu pesmu "Zmaj" koju su posvetili pokojnom Zoranu Šijanu, koji nažalost nije dočekao rođenje prvog unuka.

Nešto pre ponoći, organizovan je i vatromet, a tu su bili i neizostavni trubači koji su svirali stari hit "Tebi moja mazo".

 

 

 

U toku večeri, Goca Božinovska je sve pristune pozdravila govorom u kom je pomenula i pokojnog Zorana Šijana, te zvanice dovela do ivice suza:

-Žao mi je što jedna osoba nije ovde danas sa nama, ali moj Zoran nas gleda sa neba, ja to znam. On se borio za sve ovo i znam da je danas ponosan. Ponosna sam što sam svekrva, ponosna sam na mog Mirka. Večeras su sa mnom moji stari prijatelji, oni novi koje sam u svakom trenutku mogla da pozovem, sta god da mi treba i nista mi više ne treba- rekla je pevačica okupljenim gostima.

 

 

 

Nema sumnje da im je sinoć svima veoma nedostajao, ali Mirko zbog velike ljubavi prema ocu, ali i seti koju oseća jer on nije živ kako bi sa njim proslavio ovaj poseban dan, odlučio da svom sinu upravo da ime Zoran.

 

 

 

Mirko je prema običajima juče bio i po nekoliko puta "iscepan", malo i više popio, što se može videti prema snimcima koji su sa proslave objavljivani, ali nije mogao da sakrije sreću jer mu je kako je rekao, srce veliko kao kuća jer je postao otac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading