(VIDEO) MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA! Oljuštite kivi za DVE SEKUNDE!

Autor: Republika

Lifestyle

16.04.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom da je kivi izuzetno mekan, precizno skidanje njegove kore ume da bude komplikovano, međutim sada postoji rešenje!

RepublikaFoto: pixabay.com

Sigurno vam se događalo da se dugo borite oko ljuštenja kivija ili da zasečete više nego što je potrebno. Ne brinite, brojni ljudi imaju isti problem, ali sada postoji način zahvaljujući kom više nećete morati da se mučite.

Trik je kašika! Umesto da gubite vreme, sada možete da uživate u kiviju za samo nekoliko sekundi. Sve što treba da uradite jeste da malo zasečete po vrhovima, a potom ubacite kašiku tik uz koru i lagano povlačite tako da izvučete sredinu.

Možda ne ispadne savršeno kada prvi put pokušate, ali već pri sledećem šanse se povećavaju. Napravite balans i prstom navodite tako da ne probijete koru i pokupite što više, slično kao kada ljuštite krompir.

Za pravo osveženje i maksimalno korišćenje korisnih sastojaka kivija, najbolje je ako sveže plodove pojedemo ujutru, na prazan želudac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading