(RECEPT) Napoleonova piletina - bogovski ručak koji se veoma brzo priprema

Autor: Stil kurir, Republika

Lifestyle

02.12.2020

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako nemate mnogo vremena za pripremu ručka, napravite piletinu Marengo

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Sastojci

- 800 gr pilećih bataka

- 1 luk

- 300 gr pečuraka

- 100 ml belog vina

- mast

- so

- biber

- 2 čena belog luka

- 100 ml pileće supe

- 400 gr paradajz pelata

 

Priprema

 Ispržite meso, posloite ga, kada je gotovo odložite ga sa strane. Propržite luk, pečurke, posolite, pobiberite, dodajte belog vina, pa dodajte bujon, beli luk i na kraju paradajz pelat. Krčkajte 10 minuta i posle vratite meso i prelijte ga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading