HOROSKOP ZA NEDELJU 26. MAJ! Ovnovi - u lošim ste odnosima sa nadređenim, Device - osećate se zapostavljeno u vezi!

Autor:

Lifestyle

26.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA NEDELJU 26. MAJ! Ovnovi - u lošim ste odnosima sa nadređenim, Device - osećate se zapostavljeno u vezi!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, povoljni aspekti donose uspeh kroz komunikaciju i kreativna zanimanja. S nekim nadređenim ste i dalje u lošim odnosima. Blizanci, danas možete postići uspeh kroz tajne pregovore. Očekuje vas sastanak zatvorenog tipa i unosan sporazum. Lavovi, ovaj dan je povoljan čak i za pomalo rizične odluke i poteze jer vam donosi uspeh na finansijskom planu. Vage, vaše zalaganje odraziće se pozitivno na vaše odnose na poslu, ali i poboljšati finansije. Jarčevi, saradnja s inostranstvom će vam doneti napredak i dobre rezultate. Uprkos tome, neki novac može kasniti.

Slobodni Bikovi mogu da upoznaju srodnu dušu preko prijatelja ili tokom izlaska. Rakovi, preosetljivost može uzrokovati impulsivne reakcije, pa se s partnerom možete posvađati oko sitnica. Device, vaš odnos s partnerom kao da stagnira. Osećate zasićenje u vezi i želite da idete dalje. Vodolije, osećate da ste uspeli da prevaziđete problem u komunikaciji s partnerom. Ulazite u period stabilizacije.

Bikovi, zdravlje vam je dobro. Strelčevi, muči vas nesanica. Ribe, danas se odlično osećate. Jarčevi, imate glavobolju.

Celokupan horoskop pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading