HOROSKOP ZA SUBOTU 25. MAJ! Device - očekuje vas priliv novca, Ovnovi - flert na svakom koraku!

Autor:

Lifestyle

25.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA SUBOTU 25. MAJ! Device - očekuje vas priliv novca, Ovnovi - flert na svakom koraku!

Foto: Shutterstock

Rakovi, zadovoljni ste novim saradnicima i početak novog biznisa odvija se prema planu. Uspeh za sve one koji se bave finansijama. Device, poslovni napredak danas zavisi od uspešnih rezultata cele ekipe s kojom radite. Priliv novca. Škorpije, povoljan period za finansije i priliv novca koji dolazi s malim zakašnjenjem. Mogućnost dodatnog izvora prihoda. Vodolije, unapređenje veština i sposobnosti za nov krug dužnosti može obeležiti ovaj dan. Ulaganje u sebe će vam se višestruko isplatiti.

Slobodne Ovnove očekuje flert na svakom koraku. Ako ste u vezi, pred vama je turbulentan period. Blizanci, nestabilnu situaciju na poslu stvorile su neke manipulacije i spletke vaših saradnika. Ovaj problem morate da rešite na sastanku. Lavovi, nesporazumi s partnerom su se nagomilali i želite nešto da menjate. Pokažite više strpljenja i tolerancije. Ribe, početak ljubavne veze s osobom koju ste nedavno upoznali i koja vas je potpuno očarala. Uzbudljiv period.

Vage, zdravlje vam je odlično. Strelčevi, nervozni ste danas. Jarčevi, proverite krvnu sliku. Vodolije, dobro se osećate.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading