SIN DRAGANE MIRKOVIĆ PROGOVORIO O ONLIFANSU! Evo što razmišlja da dođe u Beograd! Sve obelodanio na Instagramu! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac, rekao je Marko.

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ PROGOVORIO O ONLIFANSU! Evo što razmišlja da dođe u Beograd! Sve obelodanio na Instagramu! (FOTO)

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana i Marko

Sin pevačice Dragane Mirković, Marko, kaže da bi se rado vratio u Srbiju jer mu se u Austriji više ne sviđa to kako omladina gleda na život i prave vrednosti. On je objasnio da devojke samo misle na Onlifans profile, odnosno sajt na kome mogu da snimaju eksplicitni sadržaj, a da su muškarci zaboravili kako treba da se ponašaju.

Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji: 

Foto: Instagram printscreen

Marko Bijelić objava na Instagramu

 

- Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na "Onlifens" modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac - rekao je Marko.

Foto: Instagram printscreen

Marko Bijelić objava na Instagramu

 

Podsećamo, folk zvezda Dragana Mirković šokirala je region krajem marta ove godine kad je saopštila da se nakon 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića, kao i da ne žive zajedno od 2021. godine. Toni je napustio dvorac kraj Beča, gde su u najtežim trenucima sa Dragonom ostali ćerka Manuela i sin Marko, ali i još jedna osoba.

Foto: Instagram.com

Marko Bijelić

Naime, velika podrška porodici je Anastasija, Markova devojka. Ona je uz porodicu bila i na Draganinim koncertima u Beogradu, kako javnost još uvek nije znala za razvod i kada je sve izgledalo kao da je u najboljem redu. Anastasija i Marko su tada stigli u njegovoj besnoj mašini, a sudeći po njenim društvenim mrežama, ona bi uskoro trebalčo da napuni 22 godine i bavi se grafičkim dizajnom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading