ASTRO VODIČ; Bikovića u 2024. očekuje još jedna PRINOVA! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Lifestyle

21.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Astro vodič" je na našem Jutjub kanalu SREĆNA!

Nedelja je dan kada gleamo u zvezde, i saznajemo šta nas očekuje u narednoj nedelji. 

U večerašnjoj epizodi emisije Astro vodič koju uređuje i vodi Gordana Goca Dragišić govorimo o znacima koje očekuju velike promene u krajem januara meseca!

biće ovo nedelja ljubavi, pa zavirite da vidite da li se baš vaš znak nalazi u njoj!   

Tu su i vaša pitanja koje postavljate na našem zvaničnom Instagram profilu Republika.rs, a gde ih iz nedelju u nedelju ima sve više. 

Dok u rubrici AKTUELNO Goca govori da će proslavljeni srpski glumac Miloš Biković krajem ove godine dobiti još jednu prinovu. 

Podsetimo, popularni glumac Miloš Biković i njegova verenica Ivana Malić uskoro će postati roditelji po prvi put. Ivana, koja je poreklom iz Crne Gore i po zanimanju pravnica, trenutno se nalazi u poodmakloj trudnoći, pa je par odlučio da praznike provede u toplini porodičnog doma.

Miloš Biković je iza sebe imao veoma napornu godinu tokom koje je radio na brojnim projektima. Nedavno je svetlost dana ugledao i nastavak filma "Sluga" u kojem tumači glavnu ulogu. Nakon mnogo obaveza, glumcu prija da se opusti u udobnosti svog doma uz suprugu koju voli.

 

Novu epizodu emisije "Astro vodič" pogledajte u videu na početku teksta!

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading