HARIZMA JE NJIHOVO DRUGO IME: Rođeni u ova četiri horoskopska znaka ŠARMOM OBARAJU S NOGU!

Autor:

Lifestyle

30.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi su objasnili zašto neki ljudi bez imalo napora privlače druge poput magneta.

HARIZMA JE NJIHOVO DRUGO IME: Rođeni u ova četiri horoskopska znaka ŠARMOM OBARAJU S NOGU!

Foto: shutterstock

U mističnom carstvu astrologije, određeni horoskopski znaci poseduju urođenu sposobnost da ovladaju veštinom šarma. Osobe rođene u četiri znaka Zodijaka, prema astrolozima, imaju veliku dozu harizme i šarma i mogu da osvoje koga god požele.

Blizanci

Oštroumni, brzi, duhoviti i pronicljivi Blizanci se bez napora upuštaju u razgovore sa svima, pa i sa ljudima koje su tek upoznali. Malo je onih koji će uspeti da ostanu imuni na njihov šarm. Blizanci osvajaju naprečac i bez imalo uloženog napora, a njihova harizma pleni.

Takođe, njihova sposobnost da nasmeju druge i podstaknu ih da budu intelektualno stimulisani čini da osoba u znaku Blizanaca dugo ostane u mislima onih koje je srela na svom životnom putu.

Lav

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku mogu se pohvaliti snažnom harizmom. Oni privlače pažnju gde god da se pojave. Pored toga, Lavovi su puni samopouzdanja, pa ne čudi što dobijaju liderske pozicije nedugo pošto se zaposle. Njihova velikodušnost i lojalnost dodatno doprinose njihovoj popularnosti i neodoljivom šarmu.

Republika

Foto: pixabay.com

Osobe rođene u znaku Lava odišu harizmom i šarmom

 

Ukoliko vam se dopadne Lav u ljubavnom smislu, budite spremni na najvatreniju ljubavnu priču kakvu niste mogli ni da zamislite. Lavovi su lojalni u ljubavi, ali ako "zapadnu za oko" nekome ko je u bilo čemu bolji od vas, budite spremni da se borite za vraćanje njihove naklonosti.

Vaga

Njihova šarmantna priroda je poput magnetske sile koja privlači ljude. Kao rođene diplomate, Vage imaju moć da svakom priđu na poseban način i da ubede ljude da su im veoma važni, iako to u stvarnosti nije tako.

Njihovo opušteno držanje i lakoća s kojom sklapaju kontakte čine ih neodoljivim. Vage ostavljaju dubok utisak na sve one koji im se nađu na životnom putu.

Ribe

Šarm osoba rođenih u ovom vodenom znaku ukorenjen je u njihovoj empatičnoj i saosećajnoj prirodi. Ribe imaju urođenu sposobnost povezivanja sa drugima na dubokom emocionalnom nivou. Niko bolje od Riba neće osetiti šta vam se vrzma po glavi, ali i u srcu; uvek će vam ponuditi ruku prijateljstva i rame za plakanje.

Ukoliko želite da im skrenete pažnju na sebe, podelite sa njima neku tužnu priču u kojoj ste glavni akter; Ribe će dati sve od sebe da vas uvere da je život lep i da vas sreća čeka iza ćoška“. Romantični prisup životu koji nesebično dele sa drugima čini da Ribe budu fatalne po mnoge koje upoznaju tokom života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading