OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA OSTAVIĆE PARTNERA DO KRAJA 2023. GODINE: Vide ih kao NEPRIJATELJE, ljubavi je kraj!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.10.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri horoskopska znaka osećaju se dovoljno samouvereno da krenu dalje.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA OSTAVIĆE PARTNERA DO KRAJA 2023. GODINE: Vide ih kao NEPRIJATELJE, ljubavi je kraj!

Foto: shutterstock

Svađa

Dugoročno gledano, mi smo ti koji znamo šta je najbolje za nas, stoga ima smisla samo da ćemo, ako verujemo svojoj intuiciji, doneti ispravne odluke i tako uspeti da pronađemo sreću.

1. Rak

Znate šta hoćete i nije vas briga za druge.  Dani čekanja na odobrenje su prošli, jer oni pripadaju prošlosti i toj verziji vas. Tokom Meseca u trigonu s Uranom, verovaćete svom intuitivnom osećaju i bićete samouvereniji. Ne želite više nikoga da trpite pa ni partnera koji ovih dana nije osetljiv prema vašim željama i idejama. Ništa ne treba trpeti, pogotovo ako to ne želite. Ovde nije reč o ishitrenoj odluci već o nakupljenom nezadovoljstvu. Moguć je krah ljubavi.

2. Vodolija

Prvenstveno, Vodolije će teško izabrati partnere jer su veoma selektivne. Privlači ih inteligencija partnera, ali koliko god da im se svidi neko, nisu tako otvorene u pogledu namera te da biste bili sa Vodolijom morate ih "čitati kao knjigu". Vodolije uglavnom raskidaju kada ne mogu da pokažu ranjivost drugoj strani, zbog čega izgleda kao nezainteresovana. To uglavnom smeta drugoj strani koja ne zna da proceni zašto je Vodolija potištena, a nakupljeno nezadovoljstvo dovešće do toga da ona "preseče" i traži drugu ljubav.

Foto: shutterstock

Horoskopski znaci koji će raskinuti do kraja 2023. godine

3. Lav

Lav posebno izražava ljubav i u svemu je strastven. Ali, koliko je strastven u lubavi, toliko i u svađi i razilaženju sa partnerom. Kao što znate Lavovi su dominantni i vole da pokažu da su glavni. Žele da upoznaju nove ljudi, odnosno društevni su, ali to može da zasmeta drugoj strani. Ipak, ovaj horoskopski znak ne odustaje od onoga što je naumio pa se tako neće odreći ni novostečenih prijatelja pre svega zbog principa. Zato, raskid je neizbežan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading