SLEDEĆIM ZNACIMA SMEŠI SE NOVAC U OKTOBRU OTKRIVA RUSKI ASTROLOG: Pavel Globa tvrdi da se finansijski problemi ZAVRŠAVAJU za njih

Autor: N.J.

Lifestyle

16.09.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski astrolog Pavel Globa daje detaljnu, mesečnu prognozu za oktobar.

SLEDEĆIM ZNACIMA SMEŠI SE NOVAC U OKTOBRU OTKRIVA RUSKI ASTROLOG: Pavel Globa tvrdi da se finansijski problemi ZAVRŠAVAJU za njih

Foto: Printscreen/Youtube, shutterstock

Ruski astrolog Pavel Globa analizira kakav je mesec pred nama. On daje detaljnu i mesečnu prognozu koju morate ispratiti. Pogledajte šta očekuje svaki horoskopski znak:

Ovan

Prva polovina meseca rezervisana je za nove projekte, bitno je da sve što je staro završite maksimalno do polovine meseca. Tako bićete uspešni i u narednoj godini. Krajem meseca fokus neka bude na porodici.

Bik

U oktobru izbegavajte rizične poslove, bolje je da sačekate novembar. Takođe, shvatite šta su vam prioriteti na poslu pogotovo ako su vaše kolege postale drske prema vama. Oslobodite se repova iz prošlosti koji vas vuku unazad.

Blizanci

Sudbina vam je naklonjena ovog meseca. Nemojte se naprezati i iskoristite priliku da zaradite veliki novac. Morate se opustiti i dati sebi vremena za napredak. Ne može sve odjednom.

Foto: Printscreen/Youtube

Pavel Globa

Rak

Zbog zdravstvenih problema od ranije morate redovno ići kod lekara. Ovog meseca suzdržite se od rešavanja poslovnih i ličnih problema, pokušajte da bude mirni i da se ne uzrujavate.

Lav

Ovaj horoskopski znak izuzetno je srećan u oktobru jer mu sve dobro ide od ruke! Osim što će realizovati sve ciljeve takođe će morati da preuzmu odgovornost za svoje postupke.

Device

Ovog meseca povlači se crta, morate videti šta ste uradili do sada i napraviti planove za budućnost. Ako imate nedovršene poslove to vas neće obradovati. Savet je da radite u timu i da se ne izdvajate tokom oktobra.

Vaga

Oktobar je dobar mesec za vas jer sve vam ide od ruke što znači da su vaši poduhvati "osuđeni" na uspeh. Takođe, očekujte pomak i na ljubavnom planu.

Škorpija

Škorpije neće biti baš najsrećnije u oktobru. Ipak, posle 20. oktobra sve će se značajnije promeniti. Preporučuje se da se pomirite sa ljudima sa kojima niste u dobrim odnosima, ali da izbegavate pozajmljivanje novca.

Strelac

Ako se morate baviti papirologijom u oktobru imate sreće jer ćete sve lako završiti od sudstva do policije i zdravstva. Ovo je dobar period da nešto započnete ali se ne trošite previše jer bi mogla da vas stigne iscrpljenost.

Jarac

Ovog meseca morate raditi napornije nego ikada, jer će se sve gomilati a neće imati ko da vam pomogne. Ipak, takav tempo rezultiraće uspehom na finansijskom planu.

Vodolija

Sledi uspešan mesec za ovaj znak. Što budu aktivniji to je više uspeha za njih. One Vodolije koje su usamljene neka dobro pogledaju oko sebe, tu ih čeka njihova srodna duša.

Ribe

Za vas sledi dobar period i to od druge polovine oktobra. Vi se ne plašite teškog i naporog posla zato i imate rezultate. Negujte odnose sa drugim ljudima i ne trudite se da u njima tražite razlog za svoj neuspeh, piše "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading