DOK SE JEDNI "KUVAJU U LONCU", SLEDEĆIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA U SEPTEMBRU SVE KREĆE NABOLJE: Porodica, partnerski odnosi i posao - ma sve im ide od ruke!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.09.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ste baš vi među horoskopskim znacima kojima će sve krenuti u septembru.

DOK SE JEDNI "KUVAJU U LONCU", SLEDEĆIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA U SEPTEMBRU SVE KREĆE NABOLJE: Porodica, partnerski odnosi i posao - ma sve im ide od ruke!

Foto: Unsplash/Brooke Cagle

Nasmejana žena

Sezona Devica počela je 23. avgusta, možda se baš zato osećate kao da vam je um u petoj brzini. Pomenuti horoskopski znak pre je poznat po haotičnom, ali ne i efikasnom načinu rešavanja problema.

Mnogi su u ovakvom haotičnom stanju poslednjih dana, a retrogradni Merkur do 15. septembra i retrogradni Jupiter do 30. decembra samo doprinose opštoj drami.

Ko su srećnici u septembru?

Blizanci

Sledi im srećniji period, neki bi mogli da se ostvare u željenoj ulozi. Iako će septembar biti zaokupljen obavezama oko dece i porodičnim odnosima kod kuće, to vam neće crpeti energiju, baš naprotiv! Možda nećete biti toliko društveni, ali napredak u odnosima biće vidan.

Foto: Shutterstok

Nasmejane majka i ćerka zagrljene

Devica

Septembar je vaš mesec! Pogotovo kada je reč o ogromnoj želji da ostvarite vaše želje i ciljeve. Vama sledi izuzetno produktivan period gde ćete se konačno pokazati u pravom svetlu. Vi ste zvezda ovog meseca i uživajte u tome!

Strelac

Karijera je trenutno vaš centar sveta. Proteklih meseci radili ste mnogo i trudili ste se, zato je vreme da sada ispunite sve zacrtano. Septembar će vam doneti samo dobre stvari i uživaćete u plodovima svog truda.

Ribe

Vama takođe sledi sreća u ljubavnim odnosima i na polju porodice. Sve što ste ikada želeli tu vam je pred vratima. Vaši odnosi sa najbližima i porodicom, partnerom biće sve lepši i bolji, piše "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading