BACAJU KLETVE I UROKE: Horoskopski znaci kojima ne treba okretati leđa - pribegavaju ritualima da bi dobili ono što žele!

Autor: N.J.

Lifestyle

11.08.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeći horoskopski znaci veruju da zvezde imaju veliku ulogu kada je reč o njihovoj sreći.

BACAJU KLETVE I UROKE: Horoskopski znaci kojima ne treba okretati leđa - pribegavaju ritualima da bi dobili ono što žele!

Foto: Shutterstock, Pixabay

Sujeverje ili praznoverje podrazumeva verovanje da sve što se dešava je uzrokovano magijskim radnjama, bez neke povezanosti između onoga što se čini i događaja u budućnosti. Srbi imaju svoja sujeverja u koja veruju i ne naravno svi. Poznate su priče o vraćanju devet koraka unazad kada vidite crnu mačku, da polomljeno ogledalo donosi nesreću, crna ulazna vrata ne treba kupovati jer je to loša sreća i slično.

Određeni horoskopski znaci veruju da sve što im se dešava ima veze sa sujeverjem, a ni ne libe se da isprobaju neke rituale ako misle da će im to pomoći u životu.

Foto: Privatna arhiva

Crna mačka i cveće

Rak

Rakovi imaju razvijenu intuiciju i veoma su emotivni. Kada treba da donesu odluku prvo će preispitati sve znakove koje im okolina indirektno "daje". Oni su sujeverni jer misle da se tako štite i izbegavaju sve što je loše. Takođe, obraćaju pažnju na simbole sreće kako bi svaki dan maksimalno iskoristili.

Lav

Dominantni su i vole da budu u centru pažnje. Njihovo sujeverje dolazi iz želje da budu u centru pažnje. Veruju da su posebni te da im zbog toga sudbina sama šalje signale. Prate i svoje rituale kako bi bili srećniji jer u to veruju.

Foto: Photo by Fares Hamouche on Unsplash

Polomljeno ogledalo

Vaga

Ovo je znak ravnoteže i harmonije. Sujeverni su jer misle da će im to omogućiti ravnotežu na svim poljima života.  Njihov odnos prema simbolima sreće dolazi iz želje za postizanjem skladnih odnosa i mirnog života, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading