PRAVE PSIHOPATE! Ova tri horoskopska znaka najčešće leče komplekse tako što maltretiraju druge

Autor: N.J.

Lifestyle

04.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki od njih su baš preterali.

PRAVE PSIHOPATE! Ova tri horoskopska znaka najčešće leče komplekse tako što maltretiraju druge

Foto: pixabay.com

Psihopate nemaju osećaja i volje za druge, prvenstveno gledaju sebe i svoje potrebe. Uglavnom nemaju razvijenu samokontrolu zbog čega uhode, prate, a često znaju biti i nasilni. Evo koji horoskopski znaci mogu biti baš ovakvi.

Blizanci

Najgore je kada oni odluče da se bave medicinom. Tada obično postaju i nepodnošljiv pacijent zato što koriste oštru retoriku pa od psihijatra bi da napravi pacijenta. Ako ih ne nervirate, neće vas dirati. Oni su onaj tip koji može biti zanimljiv i dobrodušan. Trebalo bi da budete oprezni iako tu nema stvarne agresije!

Strelac

Oni često maštaju, a nekada se izgube u bolesnim fantazijama. Ne znaju da se odupru uticaju okoline, pa mogu oboleti od depresije ili nečega drugog što je u vezi sa emocijama. Ako im posvećujete pažnju biće sve kako treba, ali ako shvate da ne volite decu to će već biti problem! Takođe, obožavaju nekontrolisano da jedu svoju omiljenu hranu, a ako niste osoba koja će im kuvati i to onako kako oni žele, to im se neće svideti!

Dobro reaguju na sve vrste lečenja, ali njihov karakter ih često navodi na alternativnu medicinu.

Republika

Foto: shutterstock.com

Muškarac se nervira i spušta glavu

Ovan

Najslabiji deo organizma su glava, mozak, oči, i polni organi. Ovnovi nekontrolisano rasipaju energiju, naskaču na sve što ide na dve noge i mnogo se sekiraju! Skloni su povredama polnog organa, a živce ne štede i celim bićem se unose u sve što rade! Ovnovi zbog čestog stresa mogu da gube kosu. Skloni su dobijanju kompleksa zbog čega mogu maltretirati ljude iz svog okruženja.

Ovnovi bi trebalo da izbegavaju stresne situacije, a u lečenju da koriste prirodne lekove, trave i čajeve.

Brže se oporavljaju u prirodi, na čistom vazduhu, uz more ili vodu, ali posle nedelju dana opet prsnu i vrate se na staro. Najtoplija preporuka je poseta psihoanalitičaru, koji će ih bez medikamenata vratiti u normalu, ukoliko nisu previše zabrljali, prenosi “Krstarica”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading