OVIH PET ZNAKOVA OČEKUJE NEVEROVATNA SREĆA U PRVOJ POLOVINI 2023. GODINE: Njima će sve ići od ruke i to na više polja!

Autor: N.J.

Lifestyle

03.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko će imati mnogo sreće!

OVIH PET ZNAKOVA OČEKUJE NEVEROVATNA SREĆA U PRVOJ POLOVINI 2023. GODINE: Njima će sve ići od ruke i to na više polja!

Foto: shutterstock

Drugarice se smeju uz kafu

Horoskop predviđa da će ovih pet horoskopskih znakova imati neverovatnu sreću tokom prve polovine 2023. godine. Saznajte da li ste među njima! Iako 2023. započinje retrogradnim Marsom i Merkurom, zbog čega planovi mogu biti promenjeni, ipak biće lepih trenutaka. U prvih šest meseci možemo očekivati prelazak Saturna u znak Riba 7. marta i podstiče nas da svoje slabosti iskoristimo kao prednosti, prenosi "Sensa".

Blizanci

Vaša društvenost doneće bitne rezultate. Zahvaljujući prijateljima ostvarićete sve što ste zamislili. Početkom godine imaćete uspeha u profesionalnoj oblasti. Vaš uspeh podeliće i vaši poslovni partneri, koji se sa sigurnošću mogu nazvati poslovnom zajednicom.

Ribe

Početkom godine tajno ćete poželeti da pokažete svoju seksualnost i osećanja voljenoj osobi. Imaćete potrebu da budete sami kako biste mogli da maštate o lepoj ljubavi. Inače, veoma ste strastvena osoba. Zahvaljujući takvoj osetljivosti vaš posao je drugačiji, gde možete ići od događaja do događaja i imati uspešne rezultate.

Foto: pixabay.com

Žena se osmehuje

Bik

Oni vole luksuz i skupe predmete. Početkom godine poželećete da radite nešto kreativno.  Za vas je najveće blago mir u kući, zbog kog ćete stalno biti dobro raspoloženi.  Zato, mnogo ćete se truditi da u vašoj kući bude harmonično.

Ovan

Ako volite da budete kod kuće, to je odlično jer ćete imati mnogobrojne prilike da baš tu zaradite.  Bitno je da se ne plašite već da delujete. Vi ste nezaboravna osoba, šarmatna i fina. Preduzmite akciju i ostvarite je. Očekuje vas sreća.

Vodolija

Vama svi veruju. Uprkos svim kontradiktornositma, bez problema oduševite ljude genijalnošću uma. Na ljubavnom polju, bićete ograničeni. Vi biste pre patili, nego se prepustili. Ali toliko ste šarmantni da će se suprotni pol i te kako truditi oko vas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading