AKO OVI ZNACI ZODIJAKA ODLUČE DA VAS POVREDE, NEMA VAM SPASA! Od najveće do najmanje šanse da vam SLOME SRCE!

Autor:

Lifestyle

23.12.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako Strelac i Vodolija odluče da raskinu, nema vam spasa. Oni će vas hladnokrvno ostaviti i neće se pitati da li su vas povredili. Ukoliko povredite Škorpiju, znajte da će vam vratiti duplo!

AKO OVI ZNACI ZODIJAKA ODLUČE DA VAS POVREDE, NEMA VAM SPASA! Od najveće do najmanje šanse da vam SLOME SRCE!

Foto: Shutterstock, TikTok/therapyjeff

Živeti sa slomljenim srcem je teško, ali kada ga “izlečimo” postajemo jači. Postoje određeni horoskopski znaci koji će vam slomiti srce, jer je to u njihovom karakteru, bar tako kažu zvezde. Da li morate da se klonite tih znakova? Ne nužno, ali pripazite i pratite crvene zastavice kako biste reagovali na vreme.

Na prvom mestu naše liste našao se znak Zodijaka koji je najskloniji da slomi nečije srce, a to je Strelac. Poslednje mesto zauzeo je dobrica Rak koji će uraditi sve da nekoga ne povredi.

Strelac

Strelac će uvek svoje potrebe i želje staviti iznad svih drugih. Ako ga želite uz sebe ne nadajte se previše jer su im planovi za putovanja već napravljeni ili su već odlučili da ostvare određeni cilj za sebe. Vrlo su egocentrični i uvek su sami sebi na prvom mestu. Što je još gore, nakon što ti slome srce, neće shvatiti zašto osećaš toliku bol. Oni nisu poznati po svojoj empatiji te ne mogu baš sagledati stvari iz tuđe perspektive, piše YourTango.

Vodolija

Vodolije ne moraju ni da prekinu sa vama da bi vam slomili srce. Oni će flertovati s drugim ljudima ispred partnera, potpuno svesni što rade, a onda će vam praktično u istom dahu reći da vas vole i da nikada ne žele otići. Kada raskinu sa vama, učiniće to s osećajem superiornosti i dominacije. Ako želite da im se osvetiti, pokušajte ih naterati da završe stvari s vama na javnom mestu - ako počnete da plačete ili vičete na njih, možda neće shvatiti zašto ste tako ljuti, ali će bar zažaliti zbog toga šta su učinili.

Blizanci

S Blizancima nikada nećete znati na čemu ste. U jednom trenutku, obasipaju vas ljubavlju i cvećem, a u sledećem vas već zaboravljaju. S Blizancima je teško uspeti. Iako možda neće biti potpuno iznenađenje kada raskinu sa vama, ipak će vas užasno boleti. Mislili ste da vas stvarno razumeju i nikada niste vodili tako duboke razgovore kao s njima. Pametni su i šarmantni, ali su i smrtonosni kada je u pitanju vaše srce.

Ribe

Ribe su super slatke kada su zaljubljene u vas, ali kada njihova osećanja nestanu tada ćete videti njihovu pravu stranu. Povrediće vas na toliko načina, a zatim će se okrenuti i glumiti žrtvu, zbog čega ćete se osećati još lošije. Neće priznati nikakvu nepravdu i sve će poricati, a vi ćete biti tužni i krivićete sebe sve vreme. Nećete moći da verujete koliko Ribe mogu biti hladne i bezosećajne.

Lav

Lav će vam slomiti srce tako što ćete se osećati malim i beznačajnim. Lavovi moraju da budu u središtu pažnje, a kada se zaljube u vas, uvek ćete biti kraj njih. Međutim, kada Lav više nije zainteresovan za vas, jednostavno će vas gurnuti dok ne osetite da su vaš i njihov svet dva odvojena entiteta. Kada Lav raskine sa vama, to može biti težak udarac za vaše samopoštovanje i možete dovesti u pitanje svoju vrednost. Ne dopustite Lavu da vas slomi - jači ste od toga. Ne biste stupili u vezu s Lavom da niste imali vlastitu snagu i moć.

Bik

Ovaj znak može da bude teko lep i divan, ali i hladan i okrutan. Misliš da sve ide super, a Bik se samo odjednom okrene protiv tebe. Bikovi mogu da budu potpuno hladni, da vas ubodu u leđa i naprave nepopravljivu štetu.

Ako odluče da je gotovo ili da ste ih na neki način izdali, nemoguće je promeniti njihovo mišljenje.

Ovan

Ovnovi se brzo zaljube i još brže odljube. Kad završe s vama, pitaćete se šta ste pogrešili i šta je uopšte podstaklo raskid.

Ovnovi će vas ostaviti i krenuti dalje, a to je ono što će najviše boleti: osećaj da im uopštee i nije bilo stalo do vas.

Jarac

Ako se vaše ideje ne poklapaju s Jarčevim, odbaciće vas bez da pogleda unazad. Nisu uvek tvrda srca, oni se samo boje da će biti povređeni i radije bi da oni ostave vas ako se boje da ćete ih vi povrediti.

Škorpija

Škorpije jako duboko osećaju emocije, a kada se konačno nekome prepuste oni očekuju da će njihova veza potrajati dugo. Međutim, ako je Škorpija povređena, udariće na način koji bi mogao da vam nanese najveću i najbolniju štetu.

Imaju instinkt za ono što boli ljude, znaju vaše slabosti i tajne strahove, i to je ono na šta će se usmjeriti. Ako ih povredite ili izdate, oni će vas naterati da platite. Ranjena Škorpija je opaka, stoga pripazite.

Devica

Device mogu da budu izuzetno kritične, a kada njihov fokus padne na vas, uništiće vaše samopoštovanje, samopouzdanje i osećaj sopstvene vrednosti.

Oni misle da vas to ne boli, već da vam govore stvari koje bi trebalo da znate kako biste u budućnosti bili bolja osoba i imali bolje odnose. Ako možete da preživite krš i lom koje napravi Devica, možete preživeti sve.

Vaga

Vage ne žele da povređuju druge ljude. One prebrzo ulažu sve u vezu, a kada stvari postanu stvarne i ozbiljne, odlučuju da moraju da izađu. Oni su takođe znak koji više voli ignorisanje nego raskid licem u lice.

Mrze sukobe i zbog raskida veze s nekim Vaga može da se oseća krivom ili lošom, pa misli da je nestajanje najbolja metoda za kraj veze. Međutim, to može da bude nnajbolnija stvar, pogotovo kada vas pogodi raskid i kad shvatite da Vaga nije imala hrabrosti da vam to saopšti lično..

Rak

Rakovi će učiniti bilo šta pre nego da slome nečije srce. Ako nekoga povrede, osećaju se užasno i dugo će razmišljati o tome - to čak može da ih spreči da uđu u drugu vezu. Ako raskinu s vama, sigurno će pokušati da ostanu prijatelji.

Najčešći razlog da Rak raskine s nekim je ako se njegov partner nije slagao s njegovom porodicom jer je Raku porodica uvek na prvom mestu. Mogu da imaju novog partnera, ali ne i novu porodicu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading