HOROSKOP OTKRIVA KOJI MESEC 2023. GODINE VAM JE NAJSREĆNIJI: Tada se dešavaju samo lepe stvari - sledi pravo uživanje!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.12.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godišnji horoskop doneće svakome nešto lepo.

HOROSKOP OTKRIVA KOJI MESEC 2023. GODINE VAM JE NAJSREĆNIJI: Tada se dešavaju samo lepe stvari - sledi pravo uživanje!

Foto: pixabay.com

Ne može svima apsolutno svaki trenutak sledeće godine biti lep, što je i očekivano. Ali, prema astrolozima, u određenom mesecu imaćete više sreće. Kako prenosi "Krstarica" sada možete saznati koji je vaš srećan mesec 2023. godine prema horoskopu .

Ovan

Mart će po mnogo čemu biti vaš najsrećniji mesec. Očekuju vas sjajne stvari, a posebno na polju ljubavi i intimnog života. Možete se radovati novoj vezi, dok će zauzeti doživeti buđenje strasti u dugim odnosima. Mnogima će se poboljšati finansijske prilike.

Bik

Mesec ljubavi za vas je april! Tada očekujte dosta strasti, ljubavi i romantike, a ako nemate partnera onda će se desiti poznanstvo koje će vam probuditi leptiriće u stomaku. Osim na ljubavnom planu, doživećete uspeh i u profesionalnom životu.

Foto: pixabay.com

Horoskopski znak Bik

Blizanci

Godina će započeti dobro. Planetarni uticaji u januaru biće za vas povoljni i doneće vam trenutke izuzetne sreće. U ovom hladnom mesecu poboljšaće se vaše finansije, kao i romantična situacija, a neće vam nedostajati ni zabave i novih iskustava.

Rak

Vas sreća čeka u maju. Tada ćete stvoriti mnogo lepe uspomene sa dečkom i porodicom, a ako ste slobodni, možda upoznate nekoga posebnog. Kontakti koje sklopite mogu vam pomoći u poslovnom napredovanju.

Lav

Vaš trud će se isplatiti u junu, pogotovo ako ste neko ko je mnogo radio i nije zazirao ni od čega. Tada bi trebalo da postignete velike stvari i to nema veze samo sa poslom već i u ljubavi bi trebalo da prosperirate. Konačno ćete doživeti bajku, odnosno strast koju ste toliko želeli.

Foto: shutterstock

Ljubavni horoskop - dečko i devojka se osmehuju jedno drugom

Devica

Devicama će u maju porasti samopouzdanje, toliko da će početi da se bore za uspeh koji smatraju da zaslužuju. Ovo je sjajan mesec za širenje vidika, učenje, nove spoznaje i putovanja, dok im zvezde na intimnom planu donose smirenje.

Vaga

U junu ćete postati borbeniji i ići ćete ka ciljevima koje ste toliko želeli da ispunite. Tada bi trebalo da se vaš trud isplati, a mnogi bi mogli da dobiju unapređenje i povišicu.

Škorpija

Za vas je mesec ljubavi decembar i tada ćete biti kao na sedmom nebu. Sve će vam ići od ruke tokom ovog izuzetno srećnog meseca. Planetarne vibracije ponudiće vam obilje prilika za neverovatan uspeh.

Strelac

Kao i prethodni znak, u decembru bićete mnogo snažniji. Tada su planete na vašoj strani i garantuju vam puno uzbuđenja, a Mars u vašem znaku ohrabriće vas da se odvažno borite za svoje ciljeve.

Foto: pexels.com

Kalendar za mesec decembar na belom papiru

Jarac

Podrška planeta pobrinuće se da vam u maju sve izgleda dostižno. Postavite sebi velike ciljeve tog meseca jer će se vaš trud konačno isplatiti. Jupiter će vas podržavati, stoga posegnite za zvezdama.

Vodolija

U februaru ćete biti borbeniji nego inače i tada vaš duh i "moć" neće moći niko da zaustavi. Ljubav će vam biti "pred nosem",  stoga iskoristite planetarne uticaje najbolje što možete i pretočite svoje romantične snove u stvarnost.

Ribe

Ribe će u maju doživeti pravu ljubav i romantiku. Volećete mnogo jače i imaćete prelepe uspomene, zato sada ne moraju mnogo da brinu. Na polju finansija očekuju vas povoljne promene, a pogodno je vreme i za učenje i polaganje ispita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading