15. DECEMBRA OVOM ZNAKU STIŽE NOVAC: Ribe i Bikovi prosperiraće u ljubavi, konačno sve dolazi na svoje mesto!

Autor: N.J.

Lifestyle

04.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan znak rešiće finansijske probleme.

15. DECEMBRA OVOM ZNAKU STIŽE NOVAC: Ribe i Bikovi prosperiraće u ljubavi, konačno sve dolazi na svoje mesto!

Foto: Tanjug/AP

Džejson Stetam sa ženom

Ruski astrolog Tamara Globa obećava da će, uprkos teškoćama koje će obeležiti decembar, u poslednjem mesecu u godini biti mnogo prijatnih trenutaka, a četiri znaka će moći da iskuse istinsku sreću.

Da li ste to vi?

Ovan

Njih u decembru čeka kritikovanje i to baš od najmilijih, ali bi trebalo da saslušaju šta im se govori. Ne bi trebalo da upadate u konflikte, što je Ovnovima baš teško. Dobra strana je što će u tom periodu sve biti dobro na poslu, a novac im dolazi na vreme, prenosi "Espreso".

Bik

Bik ceo decembar neće napustiti Veneru, planetu ljubavi. Oni imaju sreće jer će im poverenje u partnera biti sigurno, tako da ne moraju da brinu. Česti razgovori sa drugom polovinom dovešće do toga da će profesionalna sfera izgledati dosadno i nezanimljivo, a Bik bi mogao da odluči da promeni posao. Oni će početi da traže posao gde će imati malo više prostora, odnosno neće imati gust raspored i neće morati da rade "od jutra do sutra".

Foto: Shutterstock, TikTok/therapyjeff

Muškarac i žena se grle

Devica

Njima je vreme da kažu kako jeste, odnosno da iznesu na videlo istinu partneru. Od sredine meseca situacija se menja na bolje, popraviće se finansijska situacija, a od 15. decembra njima je novac zagarantovan. Da bi bila kreditno sposobnija, astrolog savetuje Devici da malo uštedi za Novu godinu. Šefovi će zabeležiti uspehe. Osećaj udobnosti i mira pružiće Devicama aktivan odmor. Trebalo bi da malo povedu računa o fizičkoj aktivnosti, a posvetiće se strastima i hobiju.

Riba

Porodični život Riba u decembru će biti harmoničan. Porodične oluje će se stišati, doći će zatišje, a u drugoj polovini meseca romansa će sasvim procvetati. Postoji šansa da će se posvađati na poslu sa nadređenima, ali će se zvezde pobrinuti da ipak Ribama sve ide u korist.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading