DANAS JE NAJMOĆNIJI DAN U OKTOBRU, ALI USKORO STIŽE I ONAJ OD KOGA SE STRAHUJE! Astrolozi savetuju da iskoristite ovaj "DAN OGLEDALA" i dobro se spremite za ono što dolazi!

Autor:

Lifestyle

10.10.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Numerolozi i astrolozi kažu da je današnji dan najsrećniji u oktobru.

DANAS JE NAJMOĆNIJI DAN U OKTOBRU, ALI USKORO STIŽE I ONAJ OD KOGA SE STRAHUJE! Astrolozi savetuju da iskoristite ovaj "DAN OGLEDALA" i dobro se spremite za ono što dolazi!

Foto: shutterstock

Horoskop

Naime, kako tvrde, 10.10.2022. godine je dan kada ćete mnogo prosperirati!

U svakom mesecu imamo datum ogledala, a u oktobru to je 10.10 - dan kada nas očekuju tri važna događaja i budi se kreativna energija, kako navodi numerologija.

Ovde možete saznati i koje tri stvari vas danas očekuju.

Međutim, do kraja oktobra nas očekuju i tri opasna datuma i dana kada bi posebno svi trebali da se čuvamo, a to su:

22. OKTOBAR

Prvi nepovoljan dan biće 22. oktobra. Obiležiće ga izazovan aspekt, što će rezultirati dramatičnim promenama raspoloženja. Tada je bolje ne činiti nepromišljena dela i ne izazivati ​​sukobe jer čak i najmanja svađa može brzo prerasti u pravi rat.

Republika

Foto: shutterstock

Astrologija, Ilustracija

 

Budite ljubazniji na ovaj dan i ne raspravljajte se s bližnjima, čak i ako ste sto posto sigurni da ste u pravu.

23. OKTOBAR

Sam ovaj dan će biti čudan, jer će energija Venere rađati sumnje i strahove. Pojaviće se žudnja za lenjošću i želja da se odgovornost prebaci na tuđa leđa. Naravno, bolje je to ne činiti, jer možete izazvati niz problema.

25. OKTOBAR

25. oktobra mogu se dogoditi neke stvari na polju ljubavi s kojima ćete se jednostavno morati pomiriti. Ne govorite o svojim planovima i ambicijama ovog dana. Mnogi ljudi će osetiti neku vrstu neugodne unutrašnje boli koja ih može odvesti na pogrešan put.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading