ONI NE ZNAJU DA "IZBROJE DO PET"! Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima uvek reaguju na prvu loptu i PRAVE SCENE gde god stignu!

Autor:

Lifestyle

26.09.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima su sklone pravljenju skandala.

ONI NE ZNAJU DA "IZBROJE DO PET"! Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima uvek reaguju na prvu loptu i PRAVE SCENE gde god stignu!

Foto: Photo by Alex Iby on Unsplash

Nisu taktični, ne znaju da izbroje do pet, gde god da se pojave prave skandal! Uvek reaguju na prvu loptu a scene su im sastavni deo života.

U ovome su neprikosnoveni Lavovi i Ovnovi! Zajedničko im je to što po cenu svega moraju biti u centru pažnje pa makar to bilo i skandal! Razlika je što to rade na različit način.

Lavovi

Lavu je to urođeno - gledaj u mene jer sam ja kraljica. Ima držanje, stav, pojavu. Ako nije u centru pažnje uradiće bilo šta samo da to promeni. Pa čak i da pusti Lavovski vrisak.

Ovan

Ovan da bi bio centru pažnje koristi svoju nenormalnu energiju kao i dominantan nastup bilo kada i bilo gde. Ako nije glavni, skandal izaziva odmah! To čak može da bude i fizički obračun čak i kada su dame Ovnovi u pitanju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading