GOCA TRŽAN ODLEPILA NAKON PROZIVKI GOLUBOVIĆA: Tužiću Kristijana, nikad nismo imali s*ks, idemo oboje na poligraf!

Autor:

Zabava

26.09.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost već danima bruji o tvrdnjama Kristijana Golubovića u "Zadruzi 6" da je bio intiman s Gocom Tržan, zbog čega je pevačica spremna da zajedno s njim ide na poligraf.

GOCA TRŽAN ODLEPILA NAKON PROZIVKI GOLUBOVIĆA: Tužiću Kristijana, nikad nismo imali s*ks, idemo oboje na poligraf!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Naime, zbog sukoba s Gocinim bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem u rijalitiju Kristijan je izjavio da je imao intimne odnose s pevačicom, nakon čega je ona odlučila da presavije tabak i tuži bivšeg robijaša.

 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Goca Tržan

 


- Ipak ćemo o tome malo da popričamo na sudu. Ja sam spremna da idem na poligraf za neke stvari. S obzirom na to da sam ja u pitanju, pa se računa da će to olako da prođe, e neće olako proći. Bilo je vrlo ružno, nepristojno, krajnje vulgarno i prostački govoriti da si imao seks s osobom koju nikada nisi upoznao samo zato da bi povredio nekog drugog - rekla je za medije Goca, koja ne može da veruje šta joj se dešava pošto je tačku na brak sa Marinkovićem stavila još pre 11 godina:


- Kao žena koja se dugo nalazi u medijima i dugo sam ispred kamera, napravila sam mnogo gluposti u životu i priznajem ih, ali bih zamolila da mi na teret ne stavljate ono što baš nisam. Bila sam šokirana da me neko uzima u usta u takvom kontekstu.

 

Foto: printscreen tv pink

Kristijan Golubović

 


Inače, Golubović je sve iznenadio priznanjem u "Zadruzi 6" da je bio intiman sa Gocom Tržan, te je nazivao pogrdnim imenima.


- Onaj alkoholičar, bez jetre propali, on koji je smrad. Je*ao sam mu Gocu Tržan pre sto godina, narkomanku - vikao je pre neki dan Kristijan, koji sada pokušava da se opere, pa veliča pevačicu, a spušta Marinkovića.

 

Kristijan: Tap 011 je pisao pesme o nama


Kristijan Golubović je jedna od retkih osoba u rijalitiju "Zadruga 6" čija izlaganja se pomno slušaju jer svaki put otkrije novi detalj iz svog burnog života. Ovaj put je, osim Goce Tržan, spomenuo i popularnu grupu devedesetih Tap 011, čiji je pevačica bila član, a koja je, prema njegovim rečima, tekstove pesama pisala o žestokim momcima s ulice, mislivši pritom na sebe.


- Tad smo mi nosili lance i katance. Pesme grupe Tap 011 su praktično nama vitezima ulice iz devedesetih posvećene, a ne nekom tamo Sunđer Bobu - izjavio je Kristijan, obraćajući se Ivanu Marinkoviću.

 

Foto: printscreen tv pink

Ivan Marinković

 

Golubović: Više sam gajio Ivanovog sina nego on


Zadrugar Kristijan Golubović nije prestajao u izlaganju za crnim stolom da raskrinkava Ivana Marinkovića, a sve je iznenadila robijaševa tvrdnja da je on zajedno sa Miljanom Kulić više novca osigurao za malog Željka nego Marinković.


- Ja sam njegovom sinu više dao nego on u alimentaciji. On ne može da vidi pare koje smo Miljana i ja napravili našim klipovima na Jutjubu. Ja bih voleo da se on šatro ne boji mene da ću kao da ga bijem. Ja mogu da nasrnem, ali da budem surov, nisam. Ja sam molio boga da uđe on, Maja Nikolić, Vendi, da iskopate Ekrema. Nama pravim igračima je potrebno da pravimo sprdnju - rekao je Kristijan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading