HOROSKOP ZA SREDU 14. SEPTEMBAR: Strelci - pazite šta pred kim pričate, Škorpije - pred vama je baš težak dan!

Autor:

Lifestyle

13.09.2022

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA SREDU 14. SEPTEMBAR: Strelci - pazite šta pred kim pričate, Škorpije - pred vama je baš težak dan!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Strelci, obratite pažnju na to šta ćete reći tokom razgovora s kolegama jer su mogući sukobi zbog različitih mišljenja. Bikovi, kao da ste se na nečijem nišanu. Čitav dan rešavate krupne probleme, ali nadređeni i dalje nisu zadovoljni i traže da se više trudite.

Škorpije, u toku današnjeg dana bićete teški i sami sebi. Sve što vam partner bude rekao ili uradio smetaće vam. Ovnovi, postoji osoba iz vašeg okruženja koja vas već duže vreme posmatra. Osvrnete se malo oko sebe.

Vodolije, problemi s krvnim pritiskom.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading