NJIMA JE SAMOĆA SUĐENA! Sa rođenima u ovim horoskopskim znacima teško se održava bilo kakva veza! NEZGODNOG SU KARAKTERA!

Autor:

Lifestyle

10.09.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa nekim znacima je veoma teško da održite vezu.

NJIMA JE SAMOĆA SUĐENA! Sa rođenima u ovim horoskopskim znacima teško se održava bilo kakva veza! NEZGODNOG SU KARAKTERA!

Foto: Photo by Anthony Tran on Unsplash

Za ova tri znaka samoća je kao sudbina - i to zbog svog njihovog nezgodnog karaktera.

Rak

Rakovi su takođe među onima koji bi mogli zauvek ostati sami. Uvek se daju za vezu, ali se odbijaju kada druga osoba ne daje jednako. Meka su srca i osećaju se izdano kada ih partneri uzimaju zdravo za gotovo. Zato su često sami.

Devica

Problem sa Devicama je taj što stalno analiziraju partnera. Svakom pokretu i reči daju prevelika značenja, ili čak i značenja kojih uopšte i nema. Tako imaju neverovatan talenat da stvore problem od sasvim bezazlene situacije.

Republika

Foto: Photo by Abbie Bernet on Unsplash

Usamljenost, Ilustracija

 

Vaga

Vage, kao što im i ime kaže, stalno nešto merkaju i nikada nisu u potpunosti posvećene vezi u kojoj su trenutno. Stalno se osvrću okolo i gledaju šta se još nudi na tržištu, a u međuvremenu zanemaruju probleme koji im se dešavaju u vezi, jer se nadaju da će nešto da “iskrsne”. A kada ne iskrsne, razočarane odlaze iz veze.

Škorpija

Čini se da Škorpije ne mogu da zadrže vezu duže od 6 meseci. Radije bi prošli kroz raskid nego da provode vreme sa nekim sa kim se ne slažu. Oni su nepopravljivi romantičari, ali često završe sami jer odbijaju da se prilagode.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading