LAGANJE IM IDE PRIRODNO: Ova TRI znaka Zodijaka će bez problema sakriti istinu od vas

Autor:

Lifestyle

08.05.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nije dobro da svima verujemo, ali ako ne možete da imate poverenje u prijatelja, partnera ili kolegu, proverite da li se oni nalaze među ova tri znaka zodijaka. Oni lažu toliko nonšalantno, kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Za njih je to jednostavno kao disanje.

LAGANJE IM IDE PRIRODNO: Ova TRI znaka Zodijaka će bez problema sakriti istinu od vas

Foto: Photo by Taras Chernus on Unsplash

Lav

Lavu je važno da uvek bude u centru pažnje, a kako bi to postigao, često prelazi granice dobrog ukusa. Zbog toga je spreman da bezočno laže i izmišlja. Ako ih i uhvatite u laži, neće vam priznati, nego će vas praviti ludim.

Sa lakoćom će vas uveriti da je crno u stvari belo i nateraće vas da imate osećaj krivice. Mogu i da vas optuže za paranoju i začas će da nađu razlog za svađu tamo gde je ona nepotrebna.

Ribe

Ribama laganje nije strano, a ni teško. Sa lakoćom će druge baciti u vatru kako bi sačuvali ime i slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju, kao i po tome što voli da izazove zavist u svojoj okolini. Pošto žive duboko u svojoj mašti, odnosno lažima, Ribama nije teško da izmisle nove priče. Jako je teško da ih uhvatite u laži, jer ih često ubacuju u priče koje su dobrim delom istinite. Pored toga, u stanju su da i same poveruju u sopstvene izmišljotine, tako da, tehnički gledano i ne lažu, prenosi Prva.

Blizanci

Čuvajte se ovih prevaranata! Njihove laži su najprirodnija stvar na svetu za njih. Oni su vrhunski majstori laganja i vaše poverenje bi moglo biti razrušeno u tren oka. Blizanci toliko često lažu, da zaborave koju su priču kome ispričali, što ih najčešće otkrije. Blizanci su sposobni da svakog uvere da se ne zove onako kako misli da se zove.
Zbog svoje velike pričljivosti, ne mogu da sačuvaju ni najmanju tajnu. Sledeći put kada je ispričaju nekom trećem, napraviće je zanimljivijom. Blizanci ne izvrću istinu - oni sa njom žongliraju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading