OVAKO SE HOROSKOPSKI ZNAKOVI LJUTE: Strelac je nepredvidiv, Rak se duri, a Škorpija sprema savršenu OSVETU

Autor:

Lifestyle

03.05.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki horoskopski znakovi su više agresivni i na poseban način iskazuju svoju ljutnju i bes

OVAKO SE HOROSKOPSKI ZNAKOVI LJUTE: Strelac je nepredvidiv, Rak se duri, a Škorpija sprema savršenu OSVETU

Foto: Photo by Andre Hunter on Unsplash

Neki ljudi su po prirodi uravnoteženi i ništa ih ne može izbaciti iz takta, dok su drugi u stanju da eksplodiraju zbog sitnice i saspu sagovorniku salvu uvreda.

Astrolozi tvrde da način na koji ispoljavamo ljutnju i način na koji se upuštamo u verbalne rasprave ima veze sa rasporedom zvezda u trenutku našeg rođenja.

Ovan

Kao predstavnik vatrenih znakova, Ovan je poznat po kratkom fitilju. Kada je ljut, bolje mu ne prilazite.

Osoba rođena u ovom znaku u stanju je da se razbesni i za najmanju sitnicu, ali brzo će se smiriti ako "druga strana" ne reaguje i ostane mirna.

Bik

Kada se na nekoga naljute, Bikovi postanu nepristupačni i hladni. Možda pomislite da su u stanju da trpe, ali to nije baš tako. Kada se Bik razljuti, sve što ćete poželeti je da ne budete u njegovoj blizini.

Blizanci

Kao predstavnik vazdušnog znaka, glavna karakteristika im je inteligencija. Upravo zbog toga, Blizanci sebi neće dozvoliti napade besa, ali ako ga iznervirate, uzvratiće vam vešto biranim rečima, kako bi vas što više povredili. 

Republika

Foto: pixabay.com

Blizanci

Osećaj ljutnje ih ne drži dugo, jer se vode razumom i ne prave probleme tamo gde bi mogli imati korist.

Rak

Kada se Rak naljuti, prvo to pokaže dureći se, a zatim reaguje na pasivno-agresivni način pre nego što se potpuno povuče. Najveći problem ovog znaka jeste što je previše osetljiv, pa ga može povrediti ukoliko je neko grub prema njemu.

Nikada ne reaguju na prvu loptu, ali će iskoristiti svaku priliku da vas podsete da ste im povredili osećanja.

Lav

Skloni su tome da misle samo na svoje emocije kada su ljuti, a drugi mogu pomisliti da zbog toga imaju problem sa besom.

Vrlo su razdražljivi i nakon izvesnog vremena zaboravljaju sve i prelaze preko svega.

Devica

Device su u stanju da bes drže duboko u sebi, sve dok ne "eksplodiraju". Maksimalno se kontrolišu i svesne su svake svoje reči i postupka, pa kao takve retko kada ružno govore ili psuju.

Republika

Foto: pixabay.com

Devica

Ako smatraju da su preterali ili pogrešili, odmah će se izviniti.

Vaga

Vage ne vole da pokazuju bes, jer su svesne da to nije privlačna i dobra emocija. Često pokušavaju da kontrolišu sitaciju, a samim tim i sebe, ali im to nekada ne polazi za rukom.

Retko će se upustiti u raspravu ili svađu, a maksimum njihovog besa je kada se okrenu i odu.

Škorpija

Nije ih lako naljutiti, ali kada dođe do izliva besa bežite glavom bez obzira, jer sledi bujica psovki i vređanja. Međutim, neće se zadovoljiti samo time da vas verbalno povrede.

Škorpije su spremne da se i fizički obračunaju, a kako imaju osvetoljubivi nagon, provešće dosta vremena kako bi smislile savršenu osvetu.

Strelac

Strelčevi su majstori u nerviranju svoje okoline, jer uvek kažu ono što misle, čak i onda kada ih niko ne pita za mišljenje. Kada se iznerviraju, potpuno su nepredvidivi. 

Rasprava s njima može proći sasvim mirno, ali nije isključena i opcija da odreaguju impulsivno, pa fizički kontakt nije isključen kao opcija.

Jedno je sigurno - kada iznesu svoj stav, čvrsto ga se drže.

Jarac

Poznati su po disciplini i organizovanosti i maksimalno se trude da svoj bes kontrolišu. Ali, ako Jarac ne uspe da suzbije emocije, u stanju je da napravi haos koji danima neće jenjavati.

Zna da bude veoma neprijatan ako se oseti ugroženo i ide iz krajnosti u krajnost - kada vas Jarac jednom otpiše iz života, to je za sva vremena. 

Vodolija

Uvek odaju osećaj hladnoće i potrebno je mnogo vremena da biste ih naljutili. Najčešće se ljute ukoliko osete da oduzimate njihovu slobodu ili ako sumnjate u njih.

Republika

Foto: pixabay.com

Vodolija

Kada su povređeni povuku se u sebe, ali tada postaju najopasniji, jer su spremni za napad.

Ribe

Ribe su preosetljive i sve shvataju lično. Ne ljute se često, ali kada dođe do toga, mogu biti poprilično zastrašujuće. Emocije najčešće zadržavaju za sebe, što je loše po njih jer to kasnije vodi u depresiju i tugu.

U svađama nemaju zle namere i ako im se iskreno izvinite - oprostiće vam, prenosi Telegraf. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading