NIKO NE VOLI KAO ONA! Ovaj znak zodijaka ne podnosi POVRŠNOST u odnosu, daje i uzima SVE!

Autor:

Lifestyle

22.04.2022

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema definiciji zodijaka, žena škorpija nije ta koja se olako zaljubljuje i prepušta osećanjima, već je uvek ona žena koja bira ko je njen idealan partner i ko će u nju da se "ludo" zaljubi.

NIKO NE VOLI KAO ONA! Ovaj znak zodijaka ne podnosi POVRŠNOST u odnosu, daje i uzima SVE!

Foto: instagram.com/mountlai/printscreen

Žena rođena u znaku škorpije u ljubavi je veoma dominantna, i uvek je veoma svesna kakvog emotivnog partnera želi i šta tačno od njega očekuje.

Iako zbog svoje fizičke lepote i atraktivnog spoljašnjeg izgleda, žena u znaku škorpije lako može da zavede svakog muškarca, ona ne voli avanture i ne trpi bilo kakvu vrstu površnosti u emotivnim odnosima.

Kada se žena škorpija zaljubi, to je ljubav za "ceo život", u kojoj je ona ta koja uvek odlučuje i dominira, ali nikada direktno već veoma suptilno i neprimetno kako se partner ne bi osećao manje bitan ili zapostavljen.

Republika

Foto: pixabay.com

Ljubav

Po pravilu ženske predstavnice zodijačkog znaka škorpije, imaju nekoliko ljubavnih veza u svojoj mladosti, i obično se one prekidaju na njihovu inicijativu, jer kada shvate da im emotivni partner u nekom smislu ne odgovara, one nastavljaju "da tragaju" dok ne pronađu onog "pravog".

Međutim, ukoliko se dogodi suprotno, odnosno kada se žena škorpija "beznadežno" zaljubi, i ukoliko je partner pri tome izneveri, ostavi ili pak prevari, iako u sebi dugo i tajno za njim pati, ona prevaru nikada ne zaboravlja i veoma je sklona da bude osvetoljubiva, kao i da pokaže svoju osobinu da bude zlopamtilo ili pak da postane "kraljica drame", koja će svoja povređena osećanja pretvoriti u izlive ljutnje, besa i agresivnosti, piše neko-bitan.com.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading