NJIHOVA SPECIJALNOST JE OBMANJIVANJE: Ovi znaci najbolje i najlakše lažu

Autor:

Lifestyle

26.01.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponekad je teško prepoznati kada vas neko laže. Možda ste očarani njihovim šarmom, njihovom ljubaznošću ili ste jednostavno potpuno nesvesni te mogućnosti. Ljudi u principu ne žele da poveruju da ih neko koga su upravo upoznali, a kamoli voljena osoba, laže.

NJIHOVA SPECIJALNOST JE OBMANJIVANJE:  Ovi znaci najbolje i najlakše lažu

Foto: Photo by Ketut Subiyanto from Pexels

Razgovor momka i devojke

Ovi znakovi su "maheri" u laganju, pa obratite pažnju na karakteristike njihovog laganja kako biste se zaštitili od njihove mreže obmana:

Bik

Evo dobrih vesti: Od svih znakova na ovoj listi, Bikovi najređe lažu. Loše vesti? Takođe je najverovatnije da će, kada to urade, ostati pri svojoj priči do gorkog kraja.

Bikom vlada druga kuća vrednosti, što znači da im je moral neverovatno važan. Međutim, ako Bik veruje da će mu laganje pomoći da postigne cilj, nema problema s tim da s vremena na vreme slaže – kaže astrolog Loren Eš.

Ipak, pazite: Ako ih ulovite u laži, Bikovi će ‘poricati, osporavati, negirati’. Dakle, ako ste spremni da se suočite se s njima, pobrinite se da imate dokaze.

Škorpija

Kao i s Bikom, ako odlučite da se suočite sa Škorpijom, bolje da ste spremni i puni neosporivih dokaza.

Veliki uticaj koji imaju na ljude im omogućava da kažu tačno ono što drugi žele da čuju – kaže Loren.

Budući da često imaju ‘divnu spoljašnjost’, Škorpije mogu da budu šarmeri koji ‘znaju da iskoriste reči i lukavstvo kako bi se približili željenom cilju’.

Rak

Poznati kao emotivni i nežni znak, Rakovi mogu da iskoriste te karakteristike u svoju korist.

Niko ne zna kako da isplete srceparajuću priču kao Rak. Njihova majčinska intuicija može da postane oružje u ratu rečima –  objašnjava Loren.

Kad su sterani u ugao s istinom, Rakovi će često izbegavati da priznaju krivicu ili će se čak odlučiti i na verbalni napad kako bi preusmerili tok razgovora.

Lav

Nije tajna da Lavovi vole da pričaju. Njihova dramatičnost im daje prednost pred drugim znakovima u sposobnosti pripovedanja. Ponosni Lav, kojim vlada kreativna peta kuća i koji je pod uticajem fiksne vatrene energije bi ‘radije laž ispričao sto puta kako bi zaštitio svoj ego nego priznao da je uhvaćen u laži’. Zato pripremite svoje detektore laži.

Kad jednom odluče da slažu, uložiće svu svoju energiju u oživljavanje svoje verzije istine – kaže Loren.

Republika

Foto: pexels.com

Muškarac i žena razgovaraju

 

Devica

Neka vas Devica ne zavara. Da, zemljani znak često leti ispod radara, ali prema Eš, Devica je lukava i verovatno najbolja u laganju od svih znakova.

Ono što Devicu čini drugačijom je njihovo oštro oko za detalje i njihova sposobnost brzog razmišljanja na nogama – kaže ona.

Device su jednako dobre u izmišljanju, ali i otkrivanju laži kod drugih ljudi.

Blizanci

I, najveći lažljivac od svih su: Blizanci, za koje se stalno govori da su dvolični. A budući da njima vlada komunikativni i intelektualni Merkur, Blizanci su ‘blagoslovljeni darom brbljanja’, što znači da su uglađeni govornici.

Oni znaju da prilagode svoje reči tako da odgovaraju svakoj situaciji, ili ako situacija to zahteva, glume ‘đavoljeg advokata’ – kaže Loren.

Uz to, Blizanci nisu nužno skloni laganju, ali kada to urade, činjenice i fikcija će se spojiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading