NE MOGU DA IM ODOLE! Ovo su FETIŠI svih horoskopskih znakova, igrarije koje ih dovode do LUDILA

Autor:

Lifestyle

07.01.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezivanje, SM, kostimi, seks igračke... - velike su šanse da ste barem jednom razmišljali o nekim od oih fetiša, ako ih već niste probali ili ih redovno praktikujete. Ako vam se nije dopala, moguće je da ste probali pogrešnu "igrariju". Zvezde tačno znaju koji fetiš je stvoren za vas i uz koji ćete doživeti nezapamćen vrhunac.

NE MOGU DA IM ODOLE! Ovo su FETIŠI svih horoskopskih znakova, igrarije koje ih dovode do LUDILA

Foto: profimedia

OVAN

Ovnovi su prirodni lideri, što ih takođe čini dominantima u vezi i odnosu. Oni vole da imaju kontrolu u spavaćoj sobi i uživaju da gledaju kako se njihovi partneri pokoravaju svakom njihovom hiru i zapovesti.

BIK

Žudnja za stabilnošću koju Bikovi prirodno imaju znači da u seksu vole da postoji neka vrsta kontrolei. Vrlo je verovatno da vole da budu vezani, po mogućnosti svilom.

BLIZANCI

Blizanci vole spontanost i pomalo uživju u opasnosti. Tako da će seks „na brzaka“ na javnom mestu najverovatnije zadovoljiti njihove potrebe.

Republika

Foto: pexels.com

 

RAK

Rakovi su veoma osetljivi i uživaju da se predaju partneru bez zadrške, u potpunoj pokornosti. Oni vole da im se kaže šta da rade i uživaju u tome da prate „naređenja“ svog partnera.

LAV

Lavovi su izuzetno kreativni. Imaju sposobnost da „uđu“ u potpuno različite uloge i osmisle pregršt seksi scenarija, a sve to uz upotrebu “nevaljalih“ kostima i rekvizite. Ovo ih dovodi do ludila.

DEVICA

Device vole red i disciplinu, orgnizovanost i stroga pravila. Svako odstupaje od navedenog zahteva kaznu. Tako da malo lakših (ili nešto jačih) batina će i te kako ceniti u seksu.

VAGA

Vage su opuštene i zabavne, ali najviše uživaju kada unesu igračku (ili tri) u spavaću sobu, kojima će uvek pronaći namaštovitiji način upotrebe.

ŠKORPIJA

Škorpije su vredni radnici koji često nakupljaju stres u napetost u telu. A ono što im pomaže da se potpuno opuste jeste oralni seks. Jednako vole da ga pruže i prime.

STRELAC

Strelčevi su željni avanture, slobodoumni zavisnici od adrenalina koji vole da isprobavaju nove partnere i veze, zbog čega izuzetno ućživaju u grupnom seksu i poligamnim odnosima.

JARAC

Jarčevi imaju omiljeni fetiš, a to su stopala. Ovaj deo tela koji mnogi zanemaruju je za Jarčeve zona najvećeg užitka. Pride, njihovi partneri se osećaju bogovski kada vide obožavanje u očima Jarca.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

VODOLIJA

Vodolije su intelektualci, zato je za njih idealno "prljavo šaputanje" u krevetu. Oni vole da slušaju o najdubljim fantazijama svog partnera i ne smeta im ako su razgovorljivi u krevetu, kada jasno kažu šta žele i očekuju... Sve dok to nije nešto što je čak i za slobodoumnu Vodoliju "no-no".

RIBE

Ribe su vodeni znak, izuzetno senzualan. Oni vole toplu vodu koja im se sliva niz telo i nežno ih miluje, pa ne iznenađuju što je za njih seks pod tušem, kadi, bazenu, moru, itd, prava poslastica. Ako tome dodate i senzualno "pranje" tela sunđerom... uživaće neizmerno, piše Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading