OVAJ DATUM ĆE BITI KLJUČAN U 2022! Astrolog otkriva šta nas čeka: Biće ovo godina obilja, a jedan znak će imati SREĆE S PARAMA!

Autor: Republika

Lifestyle

26.12.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrološkinja Jelena Đokić objasnila je šta nam "spremaju" zvezde u 2022. godini.

OVAJ DATUM ĆE BITI KLJUČAN U 2022! Astrolog otkriva šta nas čeka: Biće ovo godina obilja, a jedan znak će imati SREĆE S PARAMA!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

Astrološkinja je, gostujući na K1 televiziji u emisiji "Uranak", istakla da će 2022. godina biti lakša i bolja od ove i prethodne.

- Kada govorimo o 2022. imamo tri dvojke, broj dva se vezuje za drugu kuću horoskopa, za znak Bika i planetu Veneru. To je godina, kako bismo je nazvali, obilja, i ono što treba da naučimo i savladamo u 2022. je da se opustimo, da budemo u lakoći, koliko god da je izazovno vreme oko nas. Prošla, 2020. je bila godina poravnanja, 2021. koju napuštamo je bila godina promena, dakle, definitivno završavamo sa svim što smo znali kao nešto što je postojalo. Od 2022. treba da uđemo u neku lakoću, da imamo veru da se sve dešava za naše najviše dobro, da ništa nije mimo nas - rekla je Jelena Đokić.

Ona je otkrila i trenutak koji je, prema astrologiji, ključan u sledećoj godini.

- Ključni trenutak godine će se odigrati u aprilu, 12. aprila, kada će Jupiter i Neptun da se nađu u konjukciji u znaku Riba. Jupiteru je potrebno 12 godina da obiđe krug Zodijaka, sada krajem godine ulazi u znak Riba, gde će se zadržati do polovine maja, onda ulazi u znak Ovna, gde će biti do oktobra, i ponovo se retrogradno vratiti u znak Riba - istakla je astrološkinja.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Astrološkinja Jelena Đokić kaže da će finansije biti naklonjenje Vodolijama

Jelena Đokić je dodala da će ove godine finansije biti posebno naklonjene Vodolijama.

- Kome su naklonjene finansije? Vodolijama i onima koji su u podznaku Vodolija. Njih će nekako hteti novac zato što Jupiter prirodno tranzitira kroz njihovo drugo polje, oni mogu da se nadaju boljim i većim finansijama - poručila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading