MENJAJU ŽIVOT IZ KORENA: Prema majanskom horoskopu za 2022. ova 4 znaka doživeće velike promene

Autor:

Lifestyle

08.01.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kakva su predviđanja po majanskom horoskopu, kojim znakovima će se 2022. životi dramatično promeniti

MENJAJU ŽIVOT IZ KORENA: Prema majanskom horoskopu za 2022. ova 4 znaka doživeće velike promene

Foto: pexels.com

PAX (22. maj – 22. jun)

Rođeni u ovom znaku će morati malo da se odmore i razmisle o novim idejama. U 2022. Pax će osetiti nalet energije u različitim oblastima, ali će najveći napredak postići na polju karijere. Briljiraće na poslu zbog čega je moguće da će dobiti unapređenje i značajnu povišicu. Ipak, Univerzum će ih povremeno izvlačiti iz zone komfora, pa će ih primorati da više rade na sebi. Očekuju ih kardinalne promene, a koje će biti praćene stresnim situacijama.

KAYAB (22. jun – 23. jul)

Ova godina će biti u znaku brojnih zanimljivih iskustava. Očekuju ih nova poznanstva, neka će im uneti nemir u život. Savet je da slušaju svoje srce, samo tako će biti istinski srećni. Godine 2022. godine predstavnici ovog znaka će ući u novu fazu života, promene će biti na početku traumatične, ali će im vremenom doneti veliki boljitak – i na finansijskom i ličnom planu.

POP (24. jul – 23. avgust)

U 2022. Pop će se suočiti sa promenama u svim oblastima života, a najpovoljnije će biti one vezane za posao. Na stručnom planu nastaviće da razvijaju svoje veštine i znanja, što će uroditi plodom na kraju godine. Pored toga, moraće da prevaziđu poteškoće i iskušenja koja će se periodično dešavati i koje će im stvarati stres. Imaće želju da od svega odustanu, da napuste dosadašnji način rad, ali to bi bila velika greška.

YAXKIN (23 – 30. novembar)

Vreme je da se predstavnici ovog znaka promene. Prvi kvartal godine pružiće im priliku da započnu sopstveni biznis, ali neće sve teći glatko. Već duže vreme se suočavaju sa nekim problemima, koje će ove 2022. morati da reše ukoliko žele da privuku sreću i preokrenu situaciju u svoju korist. Najviše će to osetiti na polju ljubavi, uobičajeni model ponašanja ne daje rezultate. Ovde je najbitnije da razmislite o promenama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading