VRELA AKCIJA, IGRICE ILI DUGA PREDIGRA: Kakve intimne odnose vole žene Zodijaka?

Autor:

Lifestyle

25.12.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođenje ljubavi je čin koji zavisi od mnogo faktora. Astrolozi tvde da veliki uticaj na njega ima i to u kom horoskopskom znaku su rođeni ljubavnici.

VRELA AKCIJA, IGRICE ILI DUGA PREDIGRA: Kakve intimne odnose vole žene Zodijaka?

Foto: pixabay.com

Partneri u vezi

I dok neki znaci horoskopa uživaju u vrućim igricama, drugi žude za vatrenim seksom koji podrazumeva grubosti poput ujedanja i grabanja.

Ovan

Žena Ovan odnose vidi prvenstveno kao fizičku aktivnost. Nju ne zanima duga predigra niti vođenje ljubavi, već vruća akcija.

Bik

Žena Bik jako voli dodire, jer tako najbolje izražava svoju čulnost. Kada ona vodi ljubav, njen muškarac mora biti spreman na puno poljubaca, dodira, strasnih uzdaha i slično.

Blizanci

Najizraženija karakteristika žena rođenih u znaku Blizanca je komunikacija. Čak ni tokom vođenja ljubavi one ne mogu da ćute. Budite spremni na vruće reči, ali i “prljave” razgovore.

Rak

One vole intimne odnose s velikom dozom brižnosti i staromodne ljubavi. One su najbolje u poljupcima, koji su duboki i strastveni.

Republika

Foto: Photo by Becca Tapert on Unsplash

Par u krevetu

 

Lav

Žene rođene u znaku Lava su kraljice spavaće sobe. Ona je najbolja kad ima kontrolu nad muškarcem.

Devica

Brižne Device najviše pažnje obraćaju na ono što njihov partner voli pa fokus uvek stavljaju na maksimalno zadovoljstvo partnera.

Vaga

Niko ne pruža oralni seks kao Vage. Veoma su dobre u zadovoljavanju želja.

Škorpija

Žene Škorpije su nezasita seksualna bića, vole grub seks, koji podrazumeva i grebanje, ugrize i uživanje od kojeg se i krevet može slomiti.

Strelac

One mrze dosadu, a to važi i za seks. Stalno pokušavaju nešto novo, a posebno su dobre u seksu bez obaveza.

Jarac

Ove žene definitivno nisu za opušteni seks. One se ne libe da partneru kažu kako, gde i kada treba da ih dodirnu, šta je to što žele da im rade kako bi došli do vrhunca. S njima uvek znate na čemu ste.

Vodolija

Žene Vodolije vole grub seks, zabavu i eksperimente. Vođenje ljubavi sa njima je poput zemljotresa, sve puca od emocija, strasti i uživanja.

Ribe

Za žene Ribe seks je mnogo više od trenutka. One su spremne da igraju razne igrice, oblače kostime, preuzimaju uloge kako bi partnera dovele do vrhunca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading