NJIMA KRAJ OVE GODINE DONOSI BURU NA EMOTIVNOM POLJU! Za ova 4 horoskopska znaka decembar će biti SUDBINSKI!

Autor:

Lifestyle

07.12.2021

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nekoliko horoskopskih znakova očekuje flert, zaljubljivanje i dobro raspoloženje krajem decembra.

NJIMA KRAJ OVE GODINE DONOSI BURU NA EMOTIVNOM POLJU! Za ova 4 horoskopska znaka decembar će biti SUDBINSKI!

Foto: pixabay.com

Njima, piše Stil, kraj stare godine donosi buru na emotivnom polju!

Bik - očekujte neočekivano!

Kako se bliži kraj godine i dolaze nam praznici tako i kod vas vreme otkucava tik tak… Univerzum vam donosi najlepši ljubavni cvet! Očekujete ludo zaljubljivanje i ludu ljubav koja zasigurno prerasta u jednu ozbiljnu vezu koja će biti krunisana brakom. To je ljubav koja će vas Bikove da pomeri sa zemlje, a to je u vašem slučaju baš teško! Uživajte i prigrlite ovaj decembar.

Rak - vi već čujete crkvena zvona u ušima!

I jeste tako je, niste se prevarili. Decembar mesec za vas sprema veliko ljubavno iznenađenje. Ljubav o kojoj su pisali pesnici, ljubav od koje se koža naježi, ljubav o kojoj drugi zajedljivo šapuću. To je ljubav kakvu svi priželjkujemo, a vama će se ostvariti! Od vas se ne traži ne traži ništa, samo je potrebno da se opustite i da udahnete duboko čaroliju univerzuma!

Lav - bilo da ste slobodni ili zauzeti vama sledi ljubav!

Velika strastvena, jaka. Cela 2021. godina je bila poprilično naporna za vas ali se zato univerzum postarao da vam da najlepši ljubavni poklon za praznike. Ako ste u emotivnom odnosu doživljavate bukvalno novu ljubav sa starim partnerom. Ako ste slobodni veliku ljubav upoznajete na mestu gde se najmanje budete nadali. To će biti onaj treptaj sekunde i vi ćete se prepoznati!

Ribe - vama se ljubavna čarolija već dešava!

Za neke pripadnike znaka Riba je već počela a za neke će početi , u oba slučaja vas čarolija prati i u 2022. godini. To je godina koja će obeležiti vaš ljubavni život. Vi ste potpuno probuđena osoba koja je naravno zadržala deo svoje mašte i baš takav ljubavni partner se pojavljuje u vašem životi. Jedino šta je potrebno naglasiti je da ste vi sada „deca ljubavne sreće“ i da je 2022 godina godina ljubavi za vas!

Komentari (0)

Loading