MERKUR KONAČNO KREĆE NAPRED: Za tri dana počinje bolji period, a evo kako to utiče na vaš znak

Autor:

Lifestyle

15.10.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retrogradni Merkur se završava 18. otobra i za mnoge znakove zodijaka kreće mnogo bolji period, a saznajte kako će ova promena konkretno uticati na vas.

Republika

Foto: pexels.com

Zvezde i planete će imati mnogo bolji položaj od naredne nedelje

Stižu lepi dani, jer Merkur više nije retrogradan, mnogi ljubitelji astrologije će odahnuti. Tokom retrogradne faze Merkur testira naše raspoloženje, emocije i znanje, piše sensa. Komunikacija postaje slaba, gube se poruke, prave se greške, gube se veze, donose se loše odluke...

Većina planova u ovom periodu stoji u mestu, ali od 18. oktobra negativan uticaj nestaje.

Saznajte kakve promene i lepši dani očekuje vaš horoskopski znak:

Ovan

Direktni Merkur u Vagi donosi vam sjajnu energiju. Sve borbe, sukobi i svađe nestaju, a vi ćete izvući lekcije i bolje razumeti sebe. Vaša prijateljstva se dižu na viši nivo. Borili ste se i osećali se beznadežno; sada znate razlog te borbe. Morali ste da se borite da biste izrazili svoje razlike i upravo to će vas zbližiti.

Bik

Retrogradni Merkur zaista ponekad može biti okrutan, a na vas je najviše uticao preko ljubavi. Sa Merkurovim direktnim hodom komunikacija postaje jasnija. Život donosi uspone i padove, a sada se ponovo osećamo kao da smo na vrhu. Uspećete da rešite probleme sa partnerom i u vašem ondosu sve postaje lepše, iskrenije, slobodnije.

Blizanci

Sa Merkurom kao vašom vladajućom planetom, u prethodnom periodu bili ste jako osetljivi. Dakle, ono što ćete videti kada krene direktno je promena mišljenja - lakše ćete disati, a to znači da ćete biti raspoloženiji. Direktna energija vam daje novu slobodu, ponovo pronalazite način da budete svoji.

Rak

Ono što ćete primetiti kada Merkur napusti svoju retrogradnu senku jeste da se vaš raspored odjednom vraća u red. Zatvorite sva ona pitanja koja su vam bila teška. Pre svega, u odnosima sa najbližim rođacima i prijateljima. Ali ne dozvolite da vam se vaši voljeni mešaju u odnos sa partnerom. Očuvajte mir u svemu, a na poslu sledi dobra organizacija.

Lav

U retrogradnoj fazi mnogi Lavovi imali su teškoće sa tehnologijom, sticanjem znanja i prezentovanjem. Sada se sve vraća u normalu i napokon možete iskoristiti stvari koje ste naučili. Ljubav je na vašoj strani, jer su razgovori iskrneiji, a emocije jasnije.

 

 

Devica

Device su se tokom retrogradne faze trudile da naprave velike stvari, ali tapkale su u mestu zbunjeno. Čekale su na uspeh,a on se nije desilo. Ako ste imali ovakvih problema, kao i nevolja sa novcem, situacija se menja nabolje. Finansijski ćete biti dobro od 18. oktobra, a na polju karijere vreme je da ponovo zablistate.

Vaga

Postoji velika šansa da ste upropastili nešto zaista važno dok je Merkur bio retrogradan, a pokazalo se da su vas greške iz prošlosti proganjale. Ti stari duhovi jednostavno nisu mogli da sede u svom ormaru, zar ne? Pa, izgleda da su imali priliku da naprave što više štete, a sada morate da zatvorite vrata prošlosti zauvek. Ovo vaša šansa da učinite nešto sjajno. Sada je vaša prilika da poslujete, zaradite novac i postanete kreativni.

Škorpija

Vreme je da zakoračite u sadašnjost. Poslednji retrogradni Merkur u 2021. godini zaista nije dobro funkcionisao u vašem svetu. Imali ste problema sa komunikacijom, a na polju finansija potrošili ste puno novca kako bi zalečili neke stare rane. Sada ste spremni da povratite ono što ste izgubili.

Strelac

Definitivno biste trebali napraviti planove za stupanje u kontakt sa svojim prijateljima. Sada je vreme da se obratite ljudima i otvoreno kažete šta mislite, čak i ako još niste toliko bliski. Sada je vreme da elokventno artikulišete svoje ideje i uspostavite veze sa drugima. Kvalitetna komunikacija pozitivno utiče na razvoj karijere.

 

 

Jarac

Kako se Merkur vraća svom direktnom ciklusu, vraćate se i svom uobičajenom radnom planu. Sa Merkurom u vašoj desetoj kući karijere i ambicija, konfuzija i zaborav u vezi sa vašim poslom će početi da nestaju. Umesto toga, biće vam mnogo lakše da artikulišete i prenesete svoje ideje. Napravite balans između ljubavi i posla!

Vodolija

Bude se želje za putovnaja, ali i za komunikaciju sa kolegama i prijateljima. Sreću pronalazite u samootkrivanju, u kontaktu sa sobom i sjajnoj energiji koju imate. Vodolije su poznate po tome što su jedinstvene i napredne, zato budite sigurni u sebe i zanemarite tuđe negativne komentare.

Ribe

Proveli ste dosta vremena u maštanju o svom životu nakon što ste napravili promenue, a sada je vreme da napravite prve korake ka tom snu. Prethodni dani su bili izazovni, ali direktni Merkur će se iskupiti Ribama i ispuniti jendu želju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading