HOROSKOP I RASKID: Evo kako reaguje svaki znak zodijaka (bilo da ostavlja ili je ostavljen)

Autor:

Lifestyle

02.10.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija može mnogo toga da nam kaže o karakteru osobe prema horoskopskom znaku i podznaku, a jedna od tih osobina je i reakcija na prekid ljubavne veze.

Republika

Foto: unsplash.com

Ko će raskid shvatiti tragično, a ko kao podsticaj da se promeni nabolje

Svako od nas na različite načine podnosi dobre i loše događaje u životu. Pa i na probleme na emotivnom planu različito reagujemo. Proverite tumačenje astrologa o tome kako različiti horoskopski znaci različito reaguju na probleme u ljubavi, piše daliznas.com.

Ovan

Obično su osobe rođene u ovom znaku veliki “osvajači”. Ali on mnogo duže i više pati ukoliko je ostavljen. Spas će potražiti u društvu prijatelja i rođaka, kojima će bezbroj puta rekonstruisati sve prethodne događaje, svoju patnju i bol. Ovan teško preživljava rastanke i dugo se nada da će se nešto desiti što će ga probuditi iz ružne stvarnosti. Čak će na sve načine pokušati da privuče osobu do koje mu je stalo. Nije mu strano ni da svoj neuspeh i tugu “utopi” sa prijateljima u piću. Ali ako Ovan ostavlja, to će učiniti drsko i lako i brzo potražiti novu ljubav ne gubeći vreme uzalud.

Bik

Ovaj znak je u osnovi introvertna ličnost i treba mu dosta vremena da otvori dušu, naročito kada su njegovi problemi u pitanju. Kada se odluči za neku vezu, teško mu pada i kratko odvajanje od partnera, a naročito raskid. On ceni mir i udobnost duge veze. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku raskid sa partnerom vrlo teško podnose zato pokušavaju da održe vezu i u minimalnim uslovima. Ali ako do toga dođe, u stanju su da danima tuguju sami u kući i sa najbližim prijateljima može danima da obnavlja sećanja na prošle srećne zajedničke događaje. I tada i u opasnosti da brzo “ulete” u novu vezu koja u normalnim okolnostima ne bi bila dobar izbor.

Bik ne prekida olako najčešće dugogodišnju vezu, ali kada se više ne oseća dobro u njoj to će otvoreno i reći svom partneru.

Blizanci

Oni su tipični sportisti i znaju kako da stoički podnesu poraz i prekid veze. To svakako ne znači da ne pate, ali će pokušati da zaborav nađu u poslu, putovanjima i svemu što će ih maksimalno angažovati da ne ostanu sami i tužni. Osobe rođene u ovom znaku su vrlo društvene i omiljene, pa zato ne mogu lako da se pomire sa tim da ih neko ne želi više. Čak mogu biti i pomalo navalentni posle prekida, da zovu i sačekuju bivše ljubavi, raspituju se kod zajedničkih poznanika o njima, da šalju mejlove itd. I tome će brzo doći kraj kad nađu novu ljubav.

Blizanac u ulozi osobe koja ostavlja partnera, će to jasno i reći uz istinsku želju da ostane prijatelj sa bivšom ljubavi.

Rak

Rak je već po prirodi pomalo “mazohista” pa će svaki ljubavni neuspeh (naročito neverstvo) pokušati da prihvati sažaljevajući samog sebe, smatrajući da se čitav njegov svetv raspao. Prijateljima i poznanicima će dosaditi pričajući svoju verziju ljubavnog neuspeha i prihvatajući sve loše strane veze. On jako teško preživljava rastanke, čak i privremena razdvajanja od voljene osobe. Odaje se piću i hrani, luta od kafane do kafane i često se bez ikakve mere i ukusa predaje zagrljajima osoba sa kojima ne bi trebalo ni da se druži. Ništa mu više nije važno samo mašta o danu kada će ponovo ugledati ljubav svog života.

Mada Rak ne ostaje u vezi ukoliko više ne oseća emotivnu bliskost sa partnerom, kada dođe vreme za raskid veze vrlo teško će to reći, ali će reći i napustiti tu vezu.

Lav

Lav ne može da podnese neuspehe u životu, pa ni ljubavne raskide. On ne skriva svoju tugu i očaj i svi treba da znaju za njegovu emotivnu bol i pate sa njim. Često ne shvata da li mu je toliko teško zbog rastanka sa voljenom osobom ili zbog povređene sujete. Zato će Lav, kada oseti da emotivna veza bledi, prekinuti tu vezu i zbog svoje sujete da ne bude ostavljen. Ali ipak Lavovi nisu zlopamtila, tako da im loša iskustva neće uništiti veru u ljubav. Oporaviće se kada nahrane svoju sujetu.

Devica

Osobe rođene u ovom znaku okolina često doživljava kao praktične i bezosećajne osobe, veoma zauzete svojim poslovnim obavezama. Ali varaju se svi da oni ne pate i ne tuguju ako dođe do raskida veze sa voljenom osobom, jer one se čvrsto vežu za svog partnera. One svoju bol kriju i možda će kasnije, kada se emotivno stabilizuju, najbliži da saznaju koliko su bili povređeni.

Device retko bivaju ostavljene, ali kada one ostavljaju svog partnera, udesiće da izgleda kao da su one ostavljene. Možda će to biti pre način da sebi ne komplikuju život nego što će imati obzira prema drugoj strani.

Vaga

Vaga koja se u životu ponaša krajnje diplomatski, taktično i zna kako da se zaštiti od svega i svačega, u slučaju emotivnog razlaza sa partnerom jednostavno gubi “tlo pod nogama”. Uzdržana i sujetna Vaga neće nikome, pa ni voljenoj osobi, pružiti to zadovoljstvo da gleda njenu patnju. Smeškaće se pred drugima i praviti se kao da je ona ostavila partnera, a ne on nju, dok će kod kuće u hrani naći spas, plakati i buditi se na jastuku koji još miriše na parfem osobe koju i dalje voli.

Vage vole harmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osete da nema više “hemije”, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli da uživa, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka. Za njih bi bilo najbolje da mogu samo da odu bez bilo kakvog objašnjenja.

Škorpija

Ovaj znak baš teško podnosi raskid emotivne veze, jer u emotivnoj vezi ona daje 100% sebe. Povlači se u kuću jer ona pati kao nijedan drugi znak kad je zaljubljena i kad je ostavljena, pogotovo od osobe koju iskreno voli, da oseća gotovo fizički bol. Škorpija nikada neće sebe optužiti za probleme niti priznati da je povređena, uvek je kriva ona druga strana. Zato dok god traje emotivna veza osobe rođene u ovom znaku pažljivo analiziraju postupke partnera da na vreme preduhitre neželjene situacije.

Ali zato kada odluči da je kraj ljubavi, onda je ništa ne može zaustaviti i jasno će reći svoje namere. Odlazi i zbog druge osobe, ali i zbog povređenog ega.

Strelac

Strelac će dugo nakon raskida emotivne veze ponovo preživljavati zajedničke uspomene sa bivšim partnerom/ partnerkom, gledajući zajedničke fotografije u albumima i filmove sa zajedničkih putovanja. Čak će pokušati na sve načine da obnovi staru vezu. Strelcu pomaže u takvim slučajevima i njegov urođeni hedonizam pa će utehu naći i u odlasku na neko putovanje ili bar u omiljenu kafanu sa prijateljima da odagna ružne uspomene. Sutra će biti novi dan koji će i njemu doneti nove radosti i izazove, ipak on misli pre svega na svoju sreću.

Kada oseti da više nema uzbuđenja u ljubavi, lako će i jasno to reći partnerki /partneru i otići sa društvom da isplanira novu avanturu.

Jarac

Ovaj zank je vrlo osećajna osoba koja za sve druge ima bezgranično razumevanje i saosećanje. A za svoj ljubavni brodolom će spas tražiti u radu, muzici, druženju sa kućnim ljubimcima. Osobe rođene u ovom znaku dugo prežvljavaju svoju tugu i bol, skrivajući je duboko u svojoj duši i tražeći prihvatljivo objašnjenje neuspeha.  Praktičnom, ali osetljivom Jarcu nije jasno ko bi bio toliko lud da njega ostavi, kad nema toga što on ne bi uradio za osobu koju voli. Ako ga partner ostavi, Jarac misli da sa njim nešto nije u redu i odmotava film unazad, ne bi li pronašao nešto što njegovom emotivnom partneru nije odgovaralo, mada partnera pronalazi vrlo teško.

Posle dugog premišljanja i analiziranja svog ljubavnog života, jarčevi će se veoma teško odlučiti za raskid. Ali, i to je moguće kada shvati da u postojećoj emotivnoj vezi gubi vreme.

Vodolija

Vodolija  jednostavno ne postoji bez društva, može u slučaju raskida veze sa partnerom vrlo kratko da izdrži u kući sam sa svojom patnjom. Zatim se vraća svojim prijateljima i zajedno sa njima pokušava da prevaziđe tugu i bol zbog ljubavnog neuspeha. Često sa prijateljima razgovara više nego sa savojim emotivnim partnerom, što može biti i razlog neuspeha na ljubavnom polju. Svesna  ili ne svojih propusta, Vodolija će na svaki način pokušati sve da osobu koju voli ubedi da joj se vrati.

Vodolija će se odlučiti na raskid emotivne veze kada oseti da mu sve više nedostaju prijatelji i vreme provedeno sa njima.

Ribe

One su i inače vrlo osetljive prirode, tako da svaki svoj ljubavni neuspeh vrlo teško preživljavaju. Pokušaće da odboluju raskid emotivne veze najčešće u samoći ili sa najbližim prijateljima, samosažaljevajući se. Ipak i za njih postoji nada u neku novu ljubav iskrenu i večnu, kao u nekom lepom ljubavnom filmu sa happy end krajem.

Kada riba oseti nedostatak “hemije” u vezi otićiće prihvatajući svu krivicu neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading