NAJPOZNATIJI ASTROLOG OTKRIVA: Od datuma rođenja vam zavisi sudbina

Autor: aura.ba

Lifestyle

04.10.2021

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu dana kada ste rođeni može mnogo toga da se sazna o tome kakvi ste, a slavni astrolog i matematičar Đordani Bruno je otkrio na koji način dan u mesecu kada slavite rođendan određuje vaš karakter.

Republika

Foto: pixabay.com

Dan rođenja otkriva vaš karakter

Svaki dan, odnosno broj u mesecu ima svoje karakteristike koje utiču na formiranje ličnosti, na izbor zanimanja, na izbor partnera i kvalitet odnosa, na ponašanje i status u društvu, na naše želje i ambicije, na naše sumnje i strahove…

Ukratko, karakteristike određenog dana tj. datuma rođenja su sudbinski određene i nose svoje “breme”. Proverite na sopstvenom primeru koliko je to tačno, prema tumačenju jednog od najpoznatijih astrologa i matematičara renesanse, legendarnog Đordana Bruna, koji je dao ovu analizu u 15. veku.

Evo glasi analiza. Ako ste rođeni…

1. u mesecu

Vi ste vođa, imate snažnu volju i volite ići svojim putem. Teško vas je pridobiti, ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste to i da pokažete. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i jako dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.

2. u mesecu

Volite muziku, ritam, ples, imate osećaj za harmoniju i volite sve lepe i prefinjene stvari u životu pa je bavljenje umetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste podcenjivati svoje mogućnosti što može biti veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.

3. u mesecu

Vi ste među najdarovitijim osobama. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Osim toga, precizni ste. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svetu. Svi, pa čak i površni znanci u vama odmah prepoznaju prijatelja i osobu na koju mogu računati.

4. u mesecu

Vi ste čvrsti, nepokolebljivi, a ponekad i tvrdoglavi i nepopustljivi. Veliki ste radnik, sistematični, odani, savesni i nikad ne odustajete, tako da se može reći da je za vas idealan svet biznisa. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga neretko stičete neprijatelje. Vaša emotivna priroda gotovo uvek je pod kontrolom.

5. u mesecu

Uživate u svakom minutu života. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš neobuzdani temperament i ambiciju. Sve što vas dovodi pred publiku bilo bi idealno zanimanje. Može se dogoditi da se smirite mladi, ali vaš partner uvek mora biti na oprezu, jer vi mrzite ograničenja i sputanost.

6. u mesecu

Ljubitelj ste porodične atmosfere i vama je neophodan pratitelj koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli dati sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji vas, ukoliko ga školujete, može dovesti u sam vrh ove umetnosti. Međutim, sjajno biste se pokazali i u bilo kojem području društvenog rada.

7. u mesecu

Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvek težite perfekciji i tragate za najboljim rešenjima. Za vas važi da ne merite dva puta već tri pre nego presečete. Neodoljivo vas privlači nauka, ali i mistika i okultizam. Vrlo ste osetljivi i senzibilni i dobro je što uvek pratite svoje osećaje.

8. u mesecu

Rođeni ste za sve poslove. Dobro procenjujete, znate balansirati i osoba ste od autoriteta. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspešni, neophodna vam je dobra organizacija u kojoj vaše sklonosti mogu doći do punog izražaja.

9. u mesecu

Uticaj broja devet na vaš život mogao bi vam doneti česta putovanja, odnosno zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacija bili od velikog značaja za vaš poslovni život. Imate uticaja na ljude i velikodušni ste, ali pazite da zaštitničku energiju ne trošite na pogrešne ljude.

10. u mesecu

Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato, ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Bilo koja vrsta individualnog delovanja dobra je za vas, imate dovoljno talenata koje vas u životu mogu učiniti uspešnim. Obavezno razvijajte i svoje umetničke sklonosti.

11. u mesecu

Morate da naučite da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši živci na ivici izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Usprkos vašoj natprosečnoj inteligenciji, ponekad se prepustite intuiciji da vas vodi ka neuobičajenom izrazu vaših prirodnih potencijala.

12. u mesecu

Vrlo ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Vrlo ste praktični i posedujete određene umetničke talente, a vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate šta god želite u životu. Ako u ljubavnom životu ili prijateljstvu naiđete na poteškoće, bićete obeshrabreni.

13. u mesecu

Marljivi ste i imate velike ambicije pa volite da organizujete druge ljude, koji ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da više iskazujete osećaje i da razvijate hobije koji uključuju rad rukama.

14. u mesecu

Razvijena vam je logika i mašta. Možete stvarati i razarati, moć je najjača vaša strana. Privlači vas novo i originalno, promene i različitosti, rizici i izazovi. Skloni ste preteranom eksperimentisanju pa je preporučljivo da vežbate strpljenje i uravnoteženost da biste uspešno upravljali svojom karijerom.

15. u mesecu

Najčešće bežite od situacija u kojima biste mogli dominirati, što donekle može ugroziti vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što zapravo i jeste. Bili biste uspešni i u području umetnosti.

16. u mesecu

Ovo je broj duhovnih vrednosti. On vas više veže za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju, nego za opipljive životne činjenice. U suštini ste perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke standarde. Potreban vam je dom u kojem ćete biti voljeni, ali i nezavisni.

17. u mesecu

Vi ne volite kada u vašem životu i profesionalnom okruženju vlada anarhija, poremećene vrednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja vrlo je dobar kada su u pitanju finansije – vi nikada nećete biti bez novca. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami, a da detalje prepustite drugima.

18. u mesecu

Posedujete izraženu emocionalnost koja vas privlači muzici, a s druge strane, vrlo ste kritični i zahtevni. Za vas su kao stvorene profesije kritičara i pisca. Inače, proživećete život ispunjen zanimljivim poznanstvima i putovanjima.

19. u mesecu

Vi ste po svemu rođeni ekstremista. U emocionalnom smislu, život živite na rubu ponora, a s druge strane, karakterišu vas zapanjujući izvori imaginacije kojima uspevate da rešite teškoće. Pažljivo birajte životnog saputnika jer vaš dan rođenja može vam doneti mnogo nesporazuma u bračnom životu.

20. u mesecu

Vi ste osećajna osoba. Neophodni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni zamisliti život. Pokušajte da smestite emocije u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i delujete. Uspeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost.

21. mesecu

Volite prijatne ambijente u kojima dominiraju poverenje, harmonični odnosi i skladne boje. Zbog čestih promena raspoloženja, uvek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.

22. u mesecu

Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Vrlo ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite pomoći svakome. Ideje koje vas ispunjavaju su vaši glavni vodiči. Međutim, za mnoge od vaših ideja treba dosta hrabrosti i kolektivne svesti i upravo tu nailazite na prepreke.

23. u mesecu

Vi ste nezavisni, ponosni i odgovorni. Znate tačno da dijagnostikujete bolest u političkom telu, nekoj organizaciji ili u društvu generalno. Najbolje se slažete s pripadnicima suprotnog pola i sa starijim osobama koje cenite. Vešti ste u izlaganju argumenata, što pospešuje odlučnost u poslovanju.

24. u mesecu

Imate zapanjujuće puno energije. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u okviru porodice ili društva. Mana vam je što vas energija i odgovornost mogu navesti na uverenje da jedino vi znate šta je dobro. Možda biste bili najuspešniji u području medicine i obrazovanja.

25. u mesecu

Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspesi hrane vašu taštinu i to vam život čini osmišljenim, ali da biste to postigli, morate se osloboditi depresije. Potrebno je da osetite atmosferu malog mesta da biste bili srećni i uspešni.

26. u mesecu

Dom i porodica su vam najvažniji. Veliki ste entuzijasta u započinjanju svakog novog projekta, ali ne i kada je reč o njihovom završavanju. Vrlo ste ponosni pa je bolje da ne ulazite u brak pre nego što dobro ne upoznate budućeg partnera jer ne bi mogli da podnesete nadziranje.

27. u mesecu

Vaša veza sa nadrealnim i metafizičkim je vrlo jaka, a dan na koji ste rođeni vezuje vas za mistiku i filozofiju. Negativna crta vaše ličnosti leži u tome što, kada vam poslovi ne idu od ruke, padate u stanje melanholije. Skloni ste književnosti i umetnosti.

28. u mesecu

Dominanti ste i samostalni, dobro bi bilo da radite na svom projektu, ali u okviru neke ugledne organizacije. Imate dovoljno mašte i upornosti da dovršite svaku započetu stvar. Sloboda je jako važna u vašem životu, ali nije dobro da u tome preterujete. Privlači vas sve što je neobično i nesvakidašnje.

29. u mesecu

Vama dan rođenja igra vrlo važnu ulogu. Može vas dovesti pred publiku, jer ste vi idealista s osobinama velikog vođe. Međutim, često ste skloni promenama raspoloženja. Za vas je dobro uvek vrlo dobro, a loše uvek vrlo loše. Živite na emocionalnoj klackalici tako da vas nije lako pratiti.

30. u mesecu

Rođeni ste sanjar, puni mašte. Dramaturgija ili književnost pravi su izazovi, na tim poljima se najviše možete iskazati. Nikad se nemojte prisiljavati da radite rutinske i jednolične poslove. To bi ubilo vaš životni polet. Naučite da budete strpljivi i nemojte trošiti energiju na nebitne stvari – to će vas uvek vući nazad!

31. u mesecu

Ljudi rođeni 31. u mesecu u prvoj polovini života uglavnom su uporni, tvrdoglavi i neskloni bilo kakvom opredeljenju ili kompromisu. Imate izražen interes za lečenje i lekovito bilje pa se u vama krije želja za isceljenjem i medicinom, u čemu biste i bili najbolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading