DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi na dobitku, od Vodolija mnogo zavisi (+ savet za svaki znak)

Autor:

Lifestyle

04.10.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova nedelja će pojedinim znakovima doneti brojna olakšanja i finansijki napredak, dok će drugi imate pojedine teškoće. Pogledajte u koju grupu spada vaš znak.

Republika

Foto: Photo by Aki Tolentino on Unsplash

Pročitajte šta su Vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Počela je nova nedelja i planete su se značajno pomerile, što je uslovilo poboljšanje za mnoge znakove. Saznajte šta vas očekuje do 11. oktobra.

via GIPHY

Ovan

Mudrost i istrajnost

POSAO: Ovnovi će ove nedelje zbog spleta nekih okolnosti morati da nametnu neke stavove ili mišljenje. U isto vreme ćete želeti da uspostavite sklad u odnosima, a, s druge strane, bićete prinuđeni da se na neki način istaknete. Trebaće vam umeće da prepoznate tuđe i svoje potrebe i da sve to dobro uskladite. Ne bi trebalo da bude većih poteškoća, ali vi ipak sve dobro proverite i ne brzajte s izjavama i odlukama. U narednom periodu ćete biti u prilici da radite nešto veoma zanimljivo i kreativno, što će probuditi neke nove talente i dati vam sigurnost. Ideje koje budete imali mogle bi vam doneti znanja i koristi na dugotrajnom planu. Moguće je da se radi o nekoj manjoj grupu osoba koje će zajedno raditi na nekom projektu. Ako budete s tim osobama na istoj talasnoj dužini, moguća je veoma plodonosna saradnja, koja će vam usput činiti i zadovoljstvo. Moguće je da ćete dobiti poslovnu ponudu od nekoga ko vam je prijatelj, a nije isključeno da će imati neku vezu s inostranstvom. Možda se radi o nečemu o čemu ste već pričali i dogovarali se, a sada bi ta priča mogla da dobije epilog. U svakom slučaju, očekujte buran društveni život, dosta komunikacije, razgovora i pregovora. Samo vodite računa da svemu pristupate polako i smireno. Ovo je sjajan period za polaganje nekih zaostalih ispita ili izučavanje nekih starih znanja. Moguće je da nećete biti mnogo sigurni u sebe, ali ćete imati podršku kosmosa. Početkom nedelje biste mogli biti na meti kritike nekih ljudi, što bi moglo u vama da izazove revolt da pružite još veći otpor. Budite mudri u tim situacijama.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi prolaze kroz važne procese na ovom polju. Moguće je da mnogo bolje sagledavate situaciju od partnera i znate mnogo više. S obzirom na to da vam je stalo da uspostavite ravnotežu u odnosima, potrudićete se da učinite sve da popravite odnos. Ništa neće moći naglo, već postepeno, korak po korak. Partneru će biti jasno šta pokušavate i sigurno će vam dati podršku. Mnogi Ovnovi će imati strastven i, u isto vreme, emotivan period, kakav su odavno priželjkivali. Slobodni Ovnovi će privlačiti pažnju gde god se pojave. Međutim, ove nedelje moglo bi da im se desi jako prepoznavanje s nekim osobama koje su upoznale neočekivano i iznenada. Moguće je da se radi o nekoj novoj osobi koju ste upoznali na javnom mestu.

ZDRAVLJE: Ovo je period kad bi trebalo da povedete računa o infekcijama, koži i bubrezima. Budite obazrivi u rukovanju aparatima. Čuvajte prste.

SAVET + Probajte da podelite sve što vas muči s osobama kojima verujete

Bik

Finansijski napredak i podrška kolega

POSAO: Bikovi će ove nedelje nastaviti sa aktivnostima na poslu, ali bi bilo dobro da ipak malo uspore. Može se dogoditi da vam se u nekim momentima nagomila posao, a u drugim da ga i nema. Pokušajte sami da se organizujete i raspodelite posao uz obavezno proveravanje svega što budete radili. Važan datum će biti 6. oktobar, kada će nadređeni od vas tražiti posebnu odgovornost i brzu reakciju. Iako ne volite ovakve situacije, snaćićete se i biti na visini zadatka. Ako budete pravili neke odluke, potrudite se da ni u čemu ne preterujete i da sve radite smireno i s merom. Ne treba ni na čemu da insistirate i da namećete mišljenje. Kolege će vam pružiti podršku i otvoreno reagovati na rezultate koje budete postigli. Samim tim, doći će i do materijalizacije i pojačavanja vrednosti. Očekujte uvećanje prihoda, povišicu ili čak ozbiljniji napredak. Vikend je odličan da započnete neke nove navike, promenite režim ishrane ili uključite fizičku aktivnost. Sve što budete započeli istrajaće i imaće dobre rezultate. Nekom od prijatelja je potrebna vaša pomoć, pa se potrudite da mu se nađete. Na polju edukacije i obrazovanja mogli biste da doživite neko usporenje ili će vas nešto terati da promenite bioritam.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi i dalje se nalaze u harmoničnom odnosu i emituju prijatnu energiju. Ne bi bilo loše da pripremite neko iznenađenje i na taj način napravite čaroliju. Moguće je da ćete i podeliti neke obaveze, što će vam prijati. Sve će se odvijati spontano, ali u dobrom smeru. Vikend biste mogli da provedete u društvu prijatelja, opušteno i s dosta smeha i šale.  Slobodni Bikovi imaju jaku želju da prodube odnos s nekom osobom i uspostave kvalitetan odnos. Možda  ste više preokupirani nekim drugim stvarima, ali bi ove nedelje mogle da se dogode neke nepredvidive situacije  i da se nameste čudne okolnosti koje bi mogle da vas zbliže. Ta osoba bi mogla da prepozna u vama nešto što izuzetno ceni i što joj prija, pa bi moglo da dođe do zbližavanja brže nego što ste mislili. Strasti su naglašene, ljubav se oseća oko vas!

ZDRAVLJE: Probajte da ne preterujete u hrani i piću. Ako budete osetili bilo kakve simptome sa stomakom, obratite se lekaru.

SAVET + Nemojte da terate inat

Blizanci

Drugo viđenje sebe

POSAO: Blizanci će ove nedelje tražiti da im sve bude jasno i precizno, a takve stvari će im se i događati. Bićete veoma motivisani, a dešavaće vam se splet čudnih okolnosti, te će vam se otvarati nove mogućnosti, i to baš one koje su vam potrebne. Ništa ne treba da radite na silu jer će sve dolaziti do vas. Mnogi Blizanci bi mogli da dobiju ponudu za drugačiji posao ili unapređenje, samim tim će i materijalna situacija biti daleko bolja. Međutim, na vama je da li ćete tu ponudu prihvatiti jer postoji mogućnost da vam je serviran vruć krompir. Dobro razmislite i sagledajte iz svih uglova. Veoma ste energični i sve možete da postignete lako, ali je izuzetno važno da se dogovorite oko uslova. Ako se bavite kreativnim zanimanjem, ovo će biti veoma plodonosan period jer vam nikako neće manjkati ideja. Pristupaćete poslu na drugačiji i interesantniji način i ta promena će se dešavati sve do kraja oktobra. Imaćete veoma inspirativne momente, a promenu na materijalnom planu biste mogli da očekujete do 7. oktobra. Imaćete uslove, mogućnosti i prilike, pa bi trebalo da budete zadovoljni. Možda ne bi bilo dobro da potpisujete ugovore i kupujete aparate i telefone. Obradite svaku informaciju, napravite izbore i probajte da se ne rasplinjujete u razgovorima. Istina može da ima i više strana. Nema potrebe za sumnjom i nespokojem, sve će se rešiti do kraja oktobra.

LJUBAV: Blizancima koji su u braku ili vezi predstoji veoma buran i emotivan period. U isto vreme ćete završavati neke važne stvari koje se tiču porodice i partnera. Jednom rečju, ići će vam od ruke i praktično i emotivno, pod uslovom da ne žurite i ne pritiskate osobe oko sebe. Isto tako je važno da budete iskreni prema osobama koje su u vašem bliskom okruženju. Prijaće vam da budete u njihovoj blizini i da pravite nove dogovore i planove za budućnost. Slobodni Blizanci će imati aktivan ljubavni život. Dopisivaćete se s više osoba, a mogu vam se javiti i neke osobe iz prošlosti. Bićete interesantni mnogima i privlačićete pažnju. Može se raditi i o starim i mladim potencijalnim partnerima. Bićete otvoreni za druženje, ali će vama najviše pažnje privući neko ko se potpuno razlikuje. Biće vam važno da ta osoba bude pored vas i da vam, na neki način, bude podrška i oslonac. Za pravu ljubav još ima vremena.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi s plućima ili disanjem. Nemojte da se preforsirate jer je moguć nedostatak kondicije. Izvesna je povreda oka ili infekcija.

SAVET + Pomerate granice, očekujte sjajne rezultate 

Rak

U znaku dobrog raspoloženja

POSAO: Dragi Rakovi, već u ponedeljak 4. 10. imaćete priliku da realizujete projekat na koji ste dugo čekali, a ovo se naročito odnosi na one Rakove koji se bave privatnim poslom. Možete očekivati da vam bude odobren kredit ili druga vrsta pozajmice koju ste tražili zbog ulaganja u privatan biznis ili zbog rešavanja stambenog pitanja. Od 6. 10. postaćete svesniji mnogih okolnosti u domenu partnerskih odnosa, kako poslovnih tako i ovih drugih, pa će Rakovi biti mnogo sigurniji u pogledu pozicije na polju partnerstva. To može doneti sa sobom prekid nekih odnosa, odnosno njihovu transformaciju koja bi donela kvalitativne promene u odnosu na dosadašnji način funkcionisanja. Od sredine nedelje Rakovi će se dobro osećati na radnom mestu, posao će obavljati s više lakoće i poleta u odnosu na prethodni period, što će pozitivno uticati i na njihovo okruženje, a zasluženo će se odraziti i na njihovu finansijsku situaciju. Vodite računa da krajem nedelje ne izgubite strpljenje i na netaktičan način iskažete nešto što ste hteli da uradite mnogo ranije, ali ste, iz određenih razloga, odlučili da zadržite za sebe. 
Novac početkom nedelje pristiže kroz očekivane kredite, pozajmice ili nasledstvo, dok od sredine nedelje možete očekivati isplate kroz posao, ali i lakši priliv novca na dnevnom nivou, što će mnogim Rakovima doneti rasterećenje i opušteniji pristup stvarima. 

LJUBAV: Rakovi koji se nalaze u partnerskom odnosu pleniće dobrim i ujednačenim raspoloženjem, pa će uz njih život biti manje siv i jednoličan. Zato svi koji volite nekog Raka znate šta vam je činiti. Rakovi obožavaju detalje, pa će im i male stvari, kojima im ulepšavate i olakšavate svakodnevno funkcionisanje, mnogo značiti u ovom periodu.
Slobodne Rakove očekuju zanimljiva poznanstva iz poslovnog okruženja, u kome će biti rado viđeni. Neki Rakovi će osobu koja će im se svideti upoznati na poslu ili preko poslovnih kontakata, dok će se nekima od njih udvarati kolege ili ljudi iz svakodnevnog okruženja.

ZDRAVLJE: Bili slobodni ili zauzeti, kod Rakova će doći do bitne promene u shvatanju, pa i funkcionisanju partnerskih odnosa, i postići će izraženu budnost u sferi funkcionisanja sa drugima.

SAVET + Zdravstveno stanje je dobro, ali trudite se da redovno održavate higijenu ruku pošto moguće infekcije dolaze upravo na ovaj način.

Lav

Sticanje novih znanja, rešavanje starih problema

POSAO: Sigurno da su vas već naplašili retrogradnim Merkurom, pa ćemo se potruditi da vam damo neophodne savete kako da iz ovog perioda izvučete najbolje. Ovo je poslednji retrogradni Merkur u ovoj godini, pa je, ujedno, i krajnje vreme da se posvetite svim onim stvarima za koje dosad nikada niste imali vremena. Ovo se posebno odnosi na sticanje znanja, pa ako ste želeli da se nečemu posvetite, sada možete biti efikasnu u tome. Bićete posvećeni, oštri i brzi u donošenju zaključaka, te se savetuje malo usporavanje da bi mogli i drugoj strani da date šansu da ispriča svoju stranu priče. Ovo će biti idealan period da shvatite kako komunicirate s drugima i šta vam je u odnosima zaista potrebno. Neke nove perspektive bi mogle da se rode u vama. U praktičnom smislu ovaj retrogradni Merkur može doneti izvesne probleme u komunikaciji, kašnjenje ili odlaganje. Nemojte donositi važne odluke ili kupovati novu tehničku robu jer ume da se ispostavi problematično. Umesto novih stvari, pokušajte da popravite ono što već imate jer je dobro vreme za popravke i revizije. Oko 1. oktobra pokušajte da ne ulazite u konflikte jer su prisutne jake energije, a mi još uvek nismo naučili da ih kanališemo kako treba. Moguća su bagovanja tehnike ili kratkotrajni nestanci struje. Izbegavajate potpisivanje važnih dokumenata ili započinjanje nekih potpuno novih projekata.

LJUBAV: I na ljubavnom planu postoji velika tendencija da se rešavaju neki stari problemi, da se ponovo proživljavaju priče iz prošlosti. Lavovi koji su u vezi ili braku će najprijatnije trenutke proživljavati baš u kući jer je to mesto koje trenutno ima veoma lepu energiju. Moguće je i da ćete kupiti nešto lepo za svoj dom ili se posvetiti renoviranju. Mnogi parovi će se potruditi da ugoste nekoga ili da bar sebi naprave romantičnu večeru. Oko1. oktobra izbegavajte rasprave. Lavovi koji su slobodni sada su u velikoj žurbi da sve postignu, pa će zbog količine kretanja biti izraženiji i socijalni život. Ostavljaćete jak utisak vrlo odgovorne i dominantne osobe, pa je moguće da osoba koja je zaljubljena u vas ima mali problem da vam to i prizna. Obratite pažnju na suptilne signale jer ćete i fizički moći da osetite kada se ta osoba nađe u vašem okruženju.

ZDRAVLJE: Vrlo ste disciplinovani i izdržljivi. Usporite kada rukujete nekim mašinama ili alatima jer su ruke prikazane kao slaba tačka.

SAVET + Tiha voda breg roni, zato nemojte brzati

Devica

Vrednujte sebe!

POSAO: Drage Device, jesen je otpočela u znaku retrogradnog Merkura, koji je vladar vaše planete. Ovo je uvek bitan period za vas. Ovoga puta u fokusu će biti vaše polje finansija i vrednosti. Mnoge Device će imati priliku da sa sobom povedu jedan iskren razgovor i konačno dođu do srži problema. Možete se naći u situacijama koje impliciraju da sami sebe ne vrednujete na pravi način. Ključ samopouzdanja nije u postignutom uspehu, već u dubokom shvatanju i prihvatanju sebe i svojim potencijala. U tom smislu možete otkriti neke nove talente koji su dugo bili zaboravljeni. Na poslovnom planu može se dogoditi da se vratite nekom projektu koji ste započeli, ali niste završili. Ovo je, generalno, dobro vreme za završavanje ili popravke. A hoće li biti nesporazuma, kvarova i kašnjenja, pa hoće, ali to nije ono na šta se treba fokusirati. Novca će biti i više nego inače, ali imate i tendenciju da trošite, pa će ovo biti faza u kojoj i zarađujete i ulažete. Neki stari klijenti bi mogli da se vrate u vaš život, pa ćete obnoviti saradnju. Nije povoljan period za nove ugovore, ali sve u čemu već postoji rutina ne podleže ovom pravilu. Mnoge Device će paralelno raditi na nekoliko projekata. Poslovna energija je jaka, a vi spremni da joj se posvetite. Mogućnost saradnje sa strancima. Dobro je vreme i za sve kurseve, seminare ili radionice koje vam pomažu da se unapredite kao ličnost.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, ovo može biti veoma dobar period za Device. Iako imate dosta posla, u vama se sada javlja potreba da malo više uživate u čulnim senzacijama. Takođe, planeta ljubavi je u lepom aspektima prema vama, pa će to produbiti vaše emocije. Zauzete Device mogu da imaju skladan odnos i da obnove stare strasti. Idealan ambijent je neki lep restoran u kome ćete s partnerom uživati u kvalitetnoj hrani i muzici, koja sada na vas deluje poput afrodizijaka. Oko 1. oktobra se suzdržite manipulacija ili želje za dominacijom. Slobodne Device će se, pre svega, dosta prolepšati, a to je uvek znak da je ljubav iza ćoška. Imaćete prilike da vodite bogat socijalni život i srećete dosta zanimljive ljude. Osoba koja vam se bude dopala ima jaku harizmu, a sa njom ćete imati dosta zajedničkih tema za razgovor i dopisivanje. Moguće je i da vam se neko iz prošlosti vrati u život. 

ZDRAVLJE: U ovom periodu najslabije tačke su predeo grla i vrata. Oko 1. oktobra biće vam ugroženi zglobovi i šake, pa se potrudite da se odmarate što više. 

SAVET + Posvetite se otkrivanju talenata

Vaga

Samo polako

POSAO: Drage Vage, srećan vam rođendan! U vašem sazvežđu je i dalje igranka planeta, pa očekujte konkretne događaje oko vas i inerciju s okruženjem. Zračite, puni ste energije i spremni da započnete nešto novo. Mnoge Vage su dugo čekale na ove događaje, a sada su na početku važnih iskustava i uvida na dugoročnom planu. Imajte strpljenja, moguće je da se još uvek nije sve uobličilo, ali će vam uskoro biti jasno u kom pravcu treba da delujete. Moguće je da će vas nešto usporavati, kočiti i vraćati na početak, moguće je da ćete neke stvari morati da radite više puta, ali ne dozvolite da vas to obeshrabri. To je samo test za ono što treba tek da postignete. Nemojte potpisivati nikakve ugovore i ne kupujte telefone i aparate. Ako ste u prilici, probajte to da odložite. Možete biti skloni konfliktima i burnijoj reakciji nego inače, pa bi okolina mogla biti začuđena vašim tonom i reakcijom, ali nije loše da im pokažete da i vi umete da planete. Oko 6. oktobra su moguća intenzivnija dešavanja i sukobi s autoritetom. Finansijska situacija je stabilna, ali može biti nejasna oko nekih potraživanja koje očekujete. Drugoj strani možete delovati nezainteresovano, ali sticajem nekih okolnosti biste mogli da pogurate situaciju. Moguće je razrešenje oko nekih nekretnina, ali i sudskih sporova koji već dugo traju. Krajem nedelje ili za vikend vas očekuje važan susret ili razgovor koji će vam pomoći da steknete neke važne uvide i napravite bitne korake u životu. Samo polako. Sve se odvija upravo onako kako treba.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi bi mogle da imaju neke manje nesuglasice s partnerom, ali to čak može delovati stimulativno na vaš odnos. Moguće je da neku ličnu tenziju možete prebaciti na partnera, što nikako ne bi bilo u redu. Možda niste previše zahtevni, ali bi moglo da vam zasmeta što osoba do koje vam je stalo nije pokazala dovoljno poštovanja. To bi moglo da vas razočara i malo poljulja odnose. Strasti i ljubavi neće nedostajati, pa će se sve brzo vratiti na staro. Kod slobodnih Vaga je situacija drugačija. Moraćete prvo da sredite neke stvari sa sobom da biste mogli da uspostavite kvalitetan odnos. Privući ćete baš onakvu osobu kakva vam je trenutno potrebna i uspostaviti odmah laku i jednostavnu komunikaciju. Potencijalni partner će insistirati na viđanju, mada vi nećete žuriti. Moguće je da će vam se javiti neki partneri iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Možete imati problema sa glavom ili oko predela glave. Koža može biti problematična zbog napetosti i nervoze.

SAVET + Cenite sebe i svoje potrebe jer samo tako ćete poslati jasnu sliku drugima

Škorpija

Poslovno osveženje

POSAO: Škorpijama će se dešavati neke veoma važne promene na poslu. Započećete da radite nešto novo, drugačije, a neki pripadnici vašeg znaka bi mogli da započnu nedelju na novom radnom mestu. U svakom slučaju, očekuje vas neko osveženje u radu i na radnom mestu. Svaka promena je dobrodošla i nosi novu energiju i iskustva. Možda u početku nećete biti sigurni na šta treba da obratite pažnju i na šta da se fokusirate, ali ovo je samo faza privikavanja iz koje ćete veoma brzo izaći. Vodite računa da se preterano ne opustite jer bi moglo da dođe do neke greške ili kvara. Važno je da uspostavite ravnotežu i budete u miru sa sobom. Moguće je da ćete imati neki predosećaj kako će se neke stvari odvijati i šta treba da uradite. Ispratite ono što vam unutrašnji glas govori. Isto tako, ove nedelje biste mogli da dobijete neku poverljivu informaciju, nešto što je tajna ili ne treba da se priča. Potrudite se da ispoštujete energiju, ali probajte da se izopštite iz bilo kakvih intriga ili zakulisnih radnji. Ove nedelje nikako ne potpisujte ugovore i ne kupujte telefone i aparate. Izbegavajte konflikte ili bitne rasprave, ovo nije dobar period da se neke stvari iznose u javnost. Što se finansija tiče, predstoji vam priliv novca ili neka laka zarada. Ne radi se o značajnoj sumi, ali ćete se vi mnogo bolje osećati. Ovo je period kad ćete često gubiti ili zaboravljati stvari. 

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku mogu mučiti neke stvari o kojima ne mogu da pričaju ili iz nekog razloga ne mogu da podele s partnerom. Možda i želite da se otvorite, ali niste u mogućnosti. Zbog nečega ste možda ispali naivni i vuče vas u neko ponašanje koje ne želite. Radite sve nesvesno i po inerciji samo da ne biste bili deo neke priče koju ne želite. OK, ovo možda i nije dobar period za rešavanje problema s partnerom, ali jeste za sopstveno preispitivanje. Budite iskreni prema sebi i razmislite šta je ono što zapravo želite. Slobodne Škorpije su i dalje u nekoj tajnoj, zabranjenoj relaciji s nekom osobom. I dalje se nešto prećutkuje, ali ove nedelje postoji mogućnost da neke stvari eskaliraju i da se izgovore. Neko od vas neće moći da se suzdrži i počeće da iznosi neke pojedinosti koje su prilično intimne. Moguće je da će neko idealizovati ovog drugog, što bi moglo uplašiti suprotnu stranu. Postoje i opravdani i neopravdani razlozi za ulazak u vezu, ali to sve zavisi od individualnog horoskopa.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stresom, nesanicom i psihom. Trudite se da se što više odmarate i relaksirate. Moguća je slabost u nogama i rukama.

SAVET + Prihvatite sve apstraktno i mistično

Strelac

Univerzalni smisao

POSAO: Strelčevi bi mogli da se osećaju pomalo čudno ove nedelje, kao da ih drugi ljudi ne razumeju ili ne vide šta se s njima dešava. To bi moglo ovih dana da ih uznemiri ili natera da se povuku u sebe. Komunikacija bi mogla biti prilično loša, naročito krajem nedelje, pa bi bilo dobro da ne ulazite u konflikte i rasprave. Ovo će biti veoma važno iskustvo koje će vas naučiti da ne mogu sve stvari da se kontrolišu i kako treba da se ponašate u takvim situacijama. Od vas će se tražiti da budete strpljivi i da sve radite polako i temeljno. Žurba, nervoza i stres nikako nisu opcija. U suprotnom, mogle bi da se izgovore neke reči zbog kojih biste se kasnije kajali. Konflikt biste mogli da imate s nekim iz bliskog okruženja ili koga viđate svakodnevno. Često ćete menjati mišljenje, raspoloženje i dvoumiti se šta da uradite i kažete. Materijalna situacija je dobra, a moguće je čak uvećanje prihoda, koje će vas dalje prilično stimulisati. Iako vam je ovo polje veoma važno i naglašeno, potrebno je da ispratite šta je ono što vas zaista ispunjava. Ovo nije period kada treba da reagujete, ali svakako jeste za preispitivanje budućih ideja i planova. Mogli biste ući u sukob s nekim od prijatelja ili imati mali nesporazum. Mogući su problemi s tehnikom, ovo nije vreme za kupovinu.

LJUBAV: Zauzeti Strelčevi će imati prilično dobar odnos s partnerom, ali bi neka neiskrenost mogla da naruši vaš odnos. Ovo je pravo vreme da rešite neke probleme i da se oslobodite stvari koje su vas tištile i mučile. Neki Strelčevi koji su skloni avanturi ove nedelje bi mogli da budu razotkriveni, što bi moglo da dovede do ozbiljnih problema. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti skloni flertu i dopisivanju s raznim osobama. Neko od prijatelja mogao bi da postane potencijalni partner, ali vam i poslovno okruženje nudi takve mogućnosti. Međutim, trenutno niste spremni za vezivanje, pa teško da ćete uploviti u ozbiljnu vezu. Moguće je da gajite skrivene simpatije prema nekoj osobi koje ne želite da priznate čak ni sebi, ali teško da ćete tog osećanja moći tako lako da se oslobodite.
 
ZDRAVLJE: Prag osetljivosti vam je veoma nizak, pa pokušajte da smanjite nivo stresa. Nekome će odgovarati mir i tišina, a nekome će više prijati društvo dragih ljudi.

SAVET + Bićete organizovaniji i produktivniji ako budete suzdržaniji

Jarac

Pratite znakove kraj puta

POSAO: Dragi Jarčevi, ovo je period kada će vam dešavanja na poslu i okolnosti koje se budu dešavale na tom polju biti veoma naglašene. Pokrenuli ste neke veoma značajne procese i bićete u prilici da napravite ogroman pomak na duhovnom i praktičnom planu. Dobićete jasan signal ili znak koji će biti okidač i pokretač nekih velikih stvari i počećete da posmatrate sve na drugačiji način. Promenili ste percepciju, ali će vam se dopasti kako drugi ljudi gledaju na vas. Postaćete otvoreni za nova znanja i iskustva, a to će se automatski odraziti na vašu poslovnost. Imaćete pune ruke posla, bićete prinuđeni da konstantno budete budni, ali će vam se to veoma brzo vratiti i dati vam satisfakciju da i dalje napredujete. Ovo je sjajan period ako ste u poslu u nekom partnerstvu, ako se bavite nekom vrstom umetnosti, pravom ili mestima za zabavu. Krajem nedelje morate biti obazrivi u komunikaciji i ne dozvoliti da vas nadvlada ego. Mogli biste reagovati burno i reći neke stvari koje u stvari ne mislite. Ili ćete pak u kratkom vremenskom periodu promeniti mišljenje, što bi moglo zbuniti neke ljude. Materijalna situacija je stabilna i ide uzlaznom putanjom. Nekim dobitkom biste čak mogli biti prijatno iznenađeni. Iako volite jasne i konkretne situacije, u narednom periodu očekujte suprotno. Sve će biti sklono promeni i vrlo često nedefinisano.

LJUBAV: Što se ljubavnog života tiče, ulazite u potpuno novu fazu. Partner je spreman da se menja, ali bi i vi trebalo da budete malo fleksibilniji i prihvatite neke stvari koje vam možda nisu bliske. Možda vam je karijera u fokusu, ali nikako ne treba da zanemarite najmilije. Potražite u partneru, pre svega, iskrenog prijatelja i oslonac jer bi vam on mogao biti od velike pomoći. Nije na odmet da s njim podelite neke stvari koje vas tište i možda rešite neke dileme koje vas dugo muče. Slobodni Jarčevi bi ljubav svog života mogli da pronađu preko prijatelja ili bi jedan od njih to mogao da postane. Ovde se radi o neobaveznoj vezi i fatalnoj privlačnosti koju nećete moći da obuzdate. Moguće je da postoji velika razlika u godinama ili su u pitanju socijalne razlike.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje je dobro, ali morate više da se odmarate i opuštate. Zbog iscrpljenosti biste mogli imati problema s infekcijama. Kosti su takođe slaba tačka.

SAVET + Budite diplomatični 

Vodolija

Odgovorni i za sebe i za druge

POSAO: Vodolije prolaze kroz veoma značajan period i važan proces transformacije. S obzirom na to da niste navikli na krute i čvrste forme, a sada ste prinuđeni da kroz njih prolazite, ovaj period vam može teško pasti. Ali sve je u vašoj glavi i prihvatanju nekih malo drugačijih stvari. Stvorili su se uslovi da se nešto bitno i važno pokrene i to bi mogao da bude okidač za neke nove momente. Spremni ste, ali imate i obavezu da se menjate i budete odgovorni zbog drugih ljudi. Bićete u prilici da zaobiđete neka pravila i ipak ne uradite sve po šablonu ili kako su drugi zamislili i to će vam doneti ogroman uspeh, ali i pomak drugim ljudima. Ovo je period kada treba da učite i prevaziđete ego. Neke stvari koje su vas tištile i koje ste dugo gurali pod tepih mogle bi sada da izađu na videlo. Mnogo toga bi moglo da izađe iz dubine vaše podsvesti, ali bi i neke reči mogle da budu oštre i bolne. Moguće je da ni sami nećete imati odgovor na sve, ali lavina koju budete pokrenuli neće moći tako lako da se zaustavi. Imate jaku snagu i volju, ali je mnogo važnije da jačate na duhovnom planu. Moguće je da ćete imati neke troškove ili ćete biti skloni trošenju novca. Važan datum za sve Vodolije jeste 2. oktobar, kada ćete uraditi nešto snažno, a u isto vreme i tajno.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, možemo reći da je kod vas došlo da spoja strasti, neke mistične, a možda i tajne privlačnosti, i oslobađanja od svih stega i formi. Mnogi parovi osetiće nešto što zovemo božanska ili bezuslovna ljubav. Ovo je period kada možete prebroditi sve krize i rešiti poteškoće koje ste imali. Od velike važnosti će vam biti sklad i harmonija u vezi, kao i nežnost i razumevanje u komunikaciji. Neki parovi bi mogli da planiraju potomstvo ili ozvaničenje veze, ali za to bi bilo bolje da sačekate da prođe retrogradni Merkur. Slobodne Vodolije će imati prilika napretek, što tajnih, što javnih. Javljaće vam se i neke bivše ljubavi i poželeti da s vama obnove vezu. Bićete zaista magnet za suprotan pol, ali je moguće da se vama dopada osoba koja vam je na neki način prijatelj, a vi iz nekog razloga morate da krijete osećanja. Ovoga puta ni vaša otvorenost neće mnogo pomoći.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Možete imati manjih problema u predelu stomaka ili reproduktivnih organa. Mogući su problemi s kolenima.

SAVET + Spremni ste da napravite nešto veoma moćno

Ribe

Imate razloga da verujete

POSAO: Ribe će ove nedelje imati veoma značajna iskustva i uvide na ličnom planu. Očekuju vas prosperitet, rast, nadahnuće i energije koje neće moći uvek da budu jasno definisane, što će vama svakako prijati. Bićete skloni konstruktivnim i lepim stvarima i stvaranju maestralnih i specifičnih dela. Moguće je da će se sve događati s nekim zakašnjenjem i odlaganjem, ali oko 29. septembra ćete svakako dobiti potvrdu rada. Nakon toga vas očekuje neko sasvim novo poglavlje u životu. Otvaraju vam se nova vrata i pružaju neke nove mogućnosti. Možda niste ni svesni šta vam se dešava, ali sigurno vam je jasno da je ovo važan trenutak za vas. Neko putovanje ili informacije s puta bi mogle da budu ozbiljna prekretnica u vašem životu i splet okolnosti koje će iznedriti nešto specifično u narednih nekoliko godina. Bićete u prilici da doživite neku veliku promenu, koja bi mogla u početku da vam stvori nelagodu i neprijatnost ili naruši sklad i ravnotežu, ali ćete moći da amortizujete sva osećanja i ne pokažete strah i paniku, koje možda osećate. Potencijali i mogućnosti koje dosad niste koristili će biti aktivirani. Ovih dana biste mogli iznenadite neke osobe koje su vas stavile u situaciju da se osećate neprijatno i nesigurno. Iz cele situacije izaćićete jači nego što ste bili i probuditi neke uspavane potencijale na koje ste zaboravili. Sanjajte svoje snove jer su oni jedina istina.

LJUBAV: Ribe su sklone sanjarenju i mašti, a ovo je period kada će to biti posebno naglašeno. Podrška i oslonac partnera će im biti potrebnija nego inače, pa ako imate Ribu za partneru, potrudite se da joj to i pružite. Takođe će biti naglašene strast i seksualnost, kroz koje će Ribe moći lakše da se izjasne i transformišu. Moguće je da ćete biti osetljiviji nego inače, pa biste neke komentare partnera mogli da doživite tragičnije nego što jesu. Kod nekih Riba postoji mogućnost proširenja porodice. Slobodne Ribe bi mogle da očekuju obnovu nekih starih ljubavi ili će im se javiti neko ko ne živi u istom gradu. Mogle bi da se podgreju stare strasti, ali bi i očekivanja mogla da budu veća nego što je realno, pa je razočaranje neminovno. Seksualnost će biti prenaglašena. Ovo su iskustva iz kojih biste trebalo nešto da naučite.

ZDRAVLJE: Ovo je period transformacije, regeneracije i naglašene duhovnosti. Probajte da ga iskoristite na najbolji način i probudite neke stvari koje ste potisnuli u sebi. Mogući su problemi s reproduktivnim organima.

SAVET + Obradujte sebe masažom 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading