JEDAN ZNAK JE NAROČITO POGOĐEN: Dolazi retrogradni Merkur koji će sve okrenuti NAOPAČKE!

Autor:

Lifestyle

28.05.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merkur kreće retrogradno, a to uglavnom znači da je moguće da u putovanjima, komunikaciji, tehnologiji, bude odlaganja i nepredviđenih problema.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Uticaj retrogradnog Merkura najviše će osetiti ljudi rođeni u znaku Blizanaca, jer je sada njihova sezona, a Merkur je inače njihov vladar. Ključ je u tome da ostanete usredsređeni na ono što želite da održite u trenutnom stanju. Astrološkinja savetuje i da budete fleksibilni i spremni da se prilagodite promenama.

Dok Merkur bude retrogradan, svi ćemo pomalo biti dezorijentisani, zbunjeni promenama pred nama, ali Kingova kaže da ćemo iz toga izaći jači i sa jasnijim planovima za budućnost.

Vodolija i Vaga su vazdušni znaci, koji će imati koristi od mentalnog "haosa" koji će izazvati retrogradno kretanje Merkura, pa će se u ovom periodu suočiti sa mnoštvom novih prilika, ali i prepreka, kao i novih ideja.

Uticaj na ljubav

U ovom periodu moguće je da ćete imati povećanu potrebu za svojim prostorom, slobodom da istražujete, družite se i da se prosto odmorite od "tereta" koji veze donose sa sobom.

Osim toga, moguće je da ćete u ovom periodu imati potrebu da flertujete, makar onako neobavezno.

Neće biti lako ni onima u vrlo stabilnim vezama jer će imati utisak da je njihov odnos vrlo "klimav" i da veza srlja u propast, iako zapravo nije tako. Nemojte da dozvolite da vas taj osećaj ponese, već dobro razmislite kako stvari zaista stoje i setite se da će i ovaj period proći.

Uticaj na posao

Kada je reč o poslu, astrološkinja savetuje da budete vrlo oprezni u ovom periodu, da igrate na sigurno i da ne ostavljate prostora za greške ili neke nejasne signale. Budite vrlo jasni, fokusirani, sve proveravajte dvaput, čuvajte važne poslovne prepiske, sve proveravajte dvaput i ništa ne prepuštajte slučaju.

Nemojte sada na sebe da preuzimate neke velike, kompleksne projekte, ako možete da ih izbegnete. Sada je vreme da budete fokusirani na zadatke i obaveze koje ste ranije započeli i da budete kristalno jasni u vezi sa svim, a ne da započinjete nešto novo.

Nije dobar period ni da tražite povišicu ili unapređenje, niti da započinjete raspravu sa kolegama.

Strpite se do 23. juna, kada će se stvari vratiti "u normalu", navodi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading