Vage će ovog leta biti MAESTRALNE U KREVETU, ali OVAJ ZNAK će izdati polni organ!

Autor:

Lifestyle

28.05.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maštovitost i nepredvidivost je ono što će krasi vazdušne znakove, posebno Vagu. Kada je u pitanju intimni život rođenih u ovom znaku, njima će u narednom periodu biti naklonjene sve zvezde, kažu astrolozi.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Seksualni naboj koji će ovog leta vage širiti, delovaće kao magnet na druge. Osim toga, Vage važe za veoma emotivne i strastvene u seksu, a poznato je i da vole da ugađaju drugima, da učine sve kako bi partnerima priuštili najbolji seks u životu. Već u prvoj polovini juna njihov seksualni naboj će samo rasti.

Kada je u pitanju seks, ovog leta i jeseni, najgore će prolaziti Device. Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su poznati po izraženoj mašti, fantaziji i da o seksu često razmišljaju, a da su na delu slabi, kada nešto konkretno treba da preduzmu, prenosi Your Tango. Sudeći po zvezdama, device će ovog leta često izneveriti njihov polni organ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading